Miksi et voi saada lainaa, jos sinulla ei ole pankkitiliä?

Miksi et voi saada lainaa, jos sinulla ei ole pankkitiliä?

Blogi

Kun haet lainaa, on muutamia perusvaatimuksia, jotka sinun pitäisi täyttää ennen lainan hakemista. Yksi niistä on, että lainan hakemiseksi on sinulle oltava pankkitili joka on sinun nimissäsi. Pankkitilin tulisi mieluiten myös olla suomalaisessa pankkissa. Valitettavasti et voi hakea lainaa toisen henkilön tilille. Vaikka tämä olisi hyvä ystävä tai perheen jäsen.

Yksi tärkeimmistä syistä pankkitilivaatimuksiin on, että varsinkin pikalainat hoidetaan nykyään puhtaasti netissä, eli rahat pitää pystyä siirtämään ketterästi. Toinen tärkeä syy, miksi luotonantajat haluavat maksaa lainat vain pankkitilillesi, on turvallisuussyyt. Itseasiassa tämä on laki, jolla suojataan kuluttajaa, että joku muu ei voi ottaa lainaa sinun nimissäsi.

Luotonantajat haluavat myös varmistaa, että taloutesi on kunnossa ja sinulla on tuloja. Tätä varten luotontarjoajat tarkistavat tilisi ja henkilötietosi, tarkistaakseen, että kaikki on kunnossa.

Pankkitili on vakuus, että sinulla on säännöllisiä tuloja, menneisyydestä ei löydy merkintöjä ja, että lainan takaisinmaksamin on myös mahdollista. Pankkitilit ja pankkijärjestelmät myös parantavat niin luotonsaajan kuin lainanantajan turvaa, jos epäselvyyksiä tai ristiriitoja syntyy. Joten, jos aiot hakea pikalainaa etkä omista pankkitiliä, sinut hylätään hakijana.

Tässä on joitain muita vaatimuksia, joita lähes kaikki lainanantajat vaativat:

  • Olet vähintään 18-vuotias. Jotkin lainantarjoajat voivat myös vaatia korkeampaa ikää, ja tämä kannattaa tarkistaa ennen hakemuksen jättämistä.
  • Sinulla on suomalainen pankkitili. Lainaa ei siirretä ulkomaiselle tilille, eikä tuttavien tileille.
  • Sinulla on puhdas pankkihistoria. Tämä tarkoittaa yleensä myös sitä, että sinulta ei saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä.
  • Olet Suomen kansalainen tai sinulla on pitkäaikainen asumislupa Suomessa.
  • Asut Suomessa.
  • Sinulla on tuloja. Tulojen ei täydy olla valtavat. Kuitenkin sinulla pitäisi olla todiste tuloista, olipa se palkka, tuki tai eläke.

Miksi haen nopeaa laina netistä, jos tarvitsen pankkitilin?

Henkilökohtaisen lainan saaminen ilman pankkitiliä voi olla sekä kallista että riskialtista. Siksi useimmat lainanantajat vaativat luotonsaajalta pankkitiliä. Tämä vaatimus saattaa saada sinut miettimään, miksi sinun pitäisi hakea pikalainoja internetistä perinteisten pankkilainojen sijaan. Fakta kuitenkin on, että myöskään pankista ei saa nykyään nostettua lainaa käteisenä. Sen sijaan pikalainoissa on monia etuja kuten:

Aika: Nettilainat mahdollistavat nopean lainan hyväksymisen, käsittelyn ja ne maksetaan usein saman päivän aikana. Perinteisen pankkipäätöksen saaminen voi kuitenkin kestää päiviä, ja hakuprosessi voi olla vaikeä.

Eli, kuinka nopeasti tarvitset rahaa, voi määrittää lainanantajan. Kun tarvitset lainaa nopeasti, lainan ottaminen netistä voi olla sinulle sopivampi vaihtoehto. Tyypillisesti saat pikalainasi tilillesi muutamassa minuutissa.

Korot: Viime vuosina lainsäädännön tiukentuessa ja kilpailun koventuessa, pikalainojen korot ovat tulleet nopeasti alas. Näin niiden hinta onkin laskenut jopa perinteisten lainojen tasolle. Vaikka pankit saattavat usein tarjota alhaisempia korkoja, on mahdollista löytää netistä nopeita lainoja alhaisilla koroilla.

Helppo hakemus prosessi: Yksi ilmeisistä eroista pankkien ja netin lainanantajien välillä on henkilökohtainen vaihto pois fyysisestä pankista. Tämä mahdollistaakin osaltaan pikalainojen hinnan halpenemisen.

Pikalainan hakeminen vie vain muutaman minuutin. Kysymykset ovat suoraviivaisia ja vaadittavat asiakirjat on helppo löytää tai järjestää. Perinteiset pankkilainat voivat vaatia monimutkaisia asiakirjoja hakuprosessin aikana. Näiden asiakirjojen kerääminen voi viedä paljon aikaa ja vaivaa.

Et tarvitse vakuita: Vakuus on omaisuutta, jota käytetään lainan takaamiseen. Vakuuksien on tarkoitus minimoida lainanantajien riski. Vakuudeton laina ei vaadi minkäänlaista vakuuksia. Sen sijaan, että lainanantajat vaatisivat lainanottajan omaisuutta vakuudeksi, ne myöntävät lainan lainanottajan luottokelpoisuuden ja tulojen perusteella.

Pitäisikö minun ottaa perinteinen pankkilaina vai pikalaina netistä?

On hyvä muistaa, että paras laina on se, jonka kustannukset, ehdot ja ominaisuudet vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Vertaamalla erilaisia lainoja, voit varmistaa, että saat itsellesi hyvin sopivan lainan.

Joten vertaa lainat Fingurulla ja löydät varmasti itsellesi sopivan lainan parhaaseen hintaan!

Leave a Comment