Pikavippi avuksi kotitoimiston pystyttämiseen

Pikavippi avuksi kotitoimiston pystyttämiseen

Blogi

Kotona työskentelystä on tullut normi koronaviruspandemian aikana, ja asiantuntijat uskovat, että trendi on tullut jäädäkseen. Ensin toimistoista lähtivät seinät, kun siirryttiin avotoimistoihin ja nyt niistä lähtevät penkit ja pöydätkin. Pikavippi voikin olla erinomainen ratkaisu, kun haluat rahoittaa kotitoimistosi laitteita.

Ja siinä missä avotoimistoissa oli kyse trendistä ja ajatuksesta tiimityöskentelystä, on etätöiden kehitystä ajanut ennen kaikkea sosiaaliseen etäisyyteen liittyvät rajoitukset. Vuosia etätöitä vastustaneiden työnantajien oli yhtäkkiä tehtävä teknologinen harppaus ja siirtyä 2000-luvulle. Ja viikkojen sisällä koko suomi, muutamia ammatteja lukuun ottamatta siirtyi työskentelemään kotoaan.

Myös uusi kotona työskentelyn normi muuttui nopeasti. Äskettäin tehty yliopistotutkimus osoitti, että etätyöntekijät työskentelevät 1,4 päivää enemmän kuukaudessa kuin toimistotyöntekijät. Etätyöntekijät raportoivat myös paremmasta työ- ja yksityiselämän tasapainosta, kun työaikaa ja kotitöitä on voinut jaotella joustavammin. Esimerkiksi aikaisemmin työntekijän on ehkä pitänyt ottaa lomapäivä, jotta hän voisi olla kotona saadakseen jääkaapin korjauspalvelun. Nykyään on mahdollista huolehtia tällaisista tarpeista uhraamatta työtunneista.

Kodin varustuksella on yhä tärkeämpi rooli työn mukavuuden kannalta

Nyt kun rajoituksia puretaan, nouseekin kysymys, miten etätyöhön tottuneet saataisiin takaisin toimistoille. Tai kannattaako toimistoja ylläpitää lainkaan. Moni tulevaisuuden työpaikka tulee todennäköisesti olemaan täysin tai ainakin osittain etätyötä. Tämän vuoksi onkin yhä tärkeämpää, että kodin varustus on kunnossa.

Jos olet joskus yrittänyt työskennellä sängystä käsin tai sohvalta, olet todennäköisesti todennut muutaman tunnin jälkeen, kuinka niskaa ja selkää kolottaa. Toisaalta myös pelkästään kannettavalla tietokoneella työskentely on monesti vaivalloista. Sen takia moni pidempään kotona työskentelevä päättääkin ostaa isomman näytön, hiiren, hyvän säädettävän pöydän ja säädettävän toimistotuolin.

Hyvä työtila on myös järkevä investointi opiskelijoille ja kesäharjoittelijoille. Sillä todennäköisesti samoja toimistovarusteita tullaan tarvitsemaan myös tulevaisuudessa.

Ongelma kuitenkin on, että kaikki nämä laitteet ja kalusteet ovat kalliita. Eikä monella ole varaa kertaheitolla ostaa pöytiä, näyttöjä ja ergonomisia tuoleja. Kuitenkin niihin sijoittaminen olisi järkevää, sillä tekee se työasennosta paremman ja työskentelystä mukavampaa.

 

Tämän takia moni haluaakin ottaa pientä lainaa, jotta kodin varustus saataisiin kertaheitolla kuntoon. Ja tähän sopiva rahoitusmuoto on usein pikavippi. Ja tähän on muutamia tärkeitä syitä.

Miksi pikavippi on hyvä kotitoimiston perustamiseen

Pikavippi sopii erinomaisesti kotitoimiston perustamiseen, koska sijoitus on kertaluontoinen. Jos tiedät, että tarvitset lainaa useammin, voi kulutusluotto olla parempi vaihtoehto. Kuitenkin kun hankit kotitoimiston varusteita, on mukavampi ottaa laina, joka kerralla ohi, kun viimeinen takaisinmaksuerä on lähetetty.

Pikavippiä voi myös nykyään hakea helposti aina muutamasta sadasta eurosta aina muutamaan tuhanteen euroon. Tällainen summa usein riittääkin minkälaisen tahansa kotitoimiston perustamiseen. Olipa haussa vain halvat perusvarusteet tai unelmissa mahtava kotitoimisto kaikilla mausteilla ja kahvikoneilla, Fingurun avulla löydät helposti itsellesi sopivan lainantarjoajan. Sivustolla pystyt myös helposti vertailuttamaan eri lainantarjoajat, ja näin voit säästää kymmeniä tai jopa satoja euroja lainojen korkojen kanssa.

Muutamia muita syitä, miksi pikavippi on hyvä ratkaisu kotitoimiston rahoittamiseen.

1.       Lainaa saa haettua todella nopeasti. Yleensä etätyöskentelyyn täytyy sopeutua nopeasti ja oikeiden varusteiden hankintaa ei kannata lykätä. Sen sijaan hyvään työergonomiaan kannattaa sijoittaa heti, sillä kivuton selkä maksaa itsensä takaisin.

2.       Lainan haku on yksinkertaista. Pikavipin hakeminen on helppoa, eikä sinun täydy perustella kenellekään, miksi haluat hakea lainaa. Kun täytät lomakkeen, saat yleensä lainapäätöksen minuuteissa tai viimeistään tunneissa. Hakemukseen sinun täytyy laittaa yleensä vain henkilö, -pankki -ja tulotietosi.

3.       Pikavippi myönnetään lähes kenelle tahansa, jolla on tuloja. Sinun ei täydy omata säästötiliä tai omistusasuntoa, jotta voit hakea pikavippiä. Jopa nuori opiskelija voi hakea lainaa vaivatta, sillä opintotuki riittää todistukseksi vakaista tuloista. Näin hyvään kotitoimistoon voi sijoittaa ja varhain, joka helopottaa myös etätyöelämään siirtymistä valmistumisen jälkeen.

4.       Hakemuksen voi tehdä tyystin verkossa. Jos työskentelet kotona tätä lukiessasi, voit tehdä kaikki tarvittavat muutokset siltä istumalta. Hae laina, saa rahat tilillesi nopeasti ja tilaa tarvittavat tuotteet nettikaupasta suoraan kotiin kuljetettuna.

Sano siis hyvästit sängyltä työskentelylle ja hanki itsellesi unelmiesi kotitoimisto, missä työnteko sujuu vaivatta!

Leave a Comment