12 – 44 kuukautta
Laina-aika

26.4 – 26.4 %
Korko

100 – 5000 €
Lainamäärä

8.0
Hyvä

Korko ja kustannukset
5/5
Web and Functionality
4.6/5
Tuki ja palvelu
5/5
Joustavuus ja ehdot
4.6/5
Välisumma luokitus
4.7/5
BlueFinance

Blue Financen kotimaiset pikalainat

Blue Finance on kotimainen nopea, turvallinen ja maksuton rahoitusyritys, joka takana Turkulainen Blue Finance Suomi Oy. Blue Finance on ollut markinoilla vuodesta 2011. He ovat myöntäneet lainoja yli 100 000 suomalaiselle ja ovatkin yksi isoista tekijöistä Suomen pikalainamarkkinoilla. Blue Finance on merkitty Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämää luotonantajarekisteriin, ja onkin luotettava ja vanha tekijä. He tarjoavat arkilainoja jotka ovat pieniä lainoja jotka muistuttavat pikalainoja, suuria lainoja BlueFinancilta ei löydy.

Pähkinänkuoressa

Blue Finance tarjoaa pikaluottoja 100 – 5 000 euron välillä. Takaisinmaksuaika vaihtelee sopimuksen mukaisesti 12 – 44 kauden välillä. Heidän korkojen määrä on nettisivun mukaisesti 26.40 – 30.60 % välissä. Tämä ei ole poikkeuksellinen korko pienille lainoille, mutta se on ehdottomasti keskikastin yläpäästä.

Blue Finance ennen kaikkea tarjoaa todella nopeaa palvelua ja on aktiivinen vastaamaan asiakkaittensa palautteeseen. Heidän asiakaspalvelunsa on avoinna arkisin klo 8 – 18, mutta lainapäätöksiä tehdään, joka päivää klo 7 – 23. Se tarkoittaa, että voit tehdä lainahakemuksesi milloin haluat. Kuitenkin jos sinulla on kysyttävää asiakastuelta, sinun on ehkä odotettava, jos olet ottamassa lainaa toimistotuntien ulkopuolella. Blue Financen kilpailuvaltti on kuitenkin ennen kaikkea nopeus.

Blue Finance Oy on hyvin läpinäkyvä yritys, ja kaikki tiedot yrityksen työstä on saatavilla todella helposti verkosta. Ehkä yksi syy siihen, miksi monet suomessa suosivat heitä, onkin tarkka suomalainen työmoraali, joka heillä on avoimuuden suhteen. Muita netistä haettavia lainoja vertaat helposti Fingurulla.

Blue Finance tarjoaa pikavippejä joita he kutsuvat arkilainaksi ja näitä lainoja he myöntävät aina 5000 euroon saakka.

Miten arkkilainaa haetaan Blue Finance:stä?

Blue Financen verkkosivua on todella helppo käyttää, joka tekeekin asioinnista mukavaa.

Itse lainahakemuksen täyttäminenkin toimii sujuvasti hyvin suunnitelulla ja toimivalla lomakkeella. Kunhan sinulla on käsilläsi tarvittavat perustiedot ja nettipankin tunnukset sujuu, lainan ottaminen nopeasti.

Tarkemmin otettuna lainan ottaminen Blue Finance  -palvelun kautta toimii seuraavasti:

  1. Ensin täytyy sinun valita lainamäärä. Muista että Blue Financen tarjoaa lainoja vain 100 – 5 000 euron väliltä. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on tarvetta hakea suurempaa lainaa, on hyvä idea löytää jokin toinen yritys esimerkiksi Fingurun kulutusluotto vertailusta. Vertaamalla löytyy parhaat hinnat aina, olipa haussa pieni tai suurempi laina.
  2. Lainahakemuslomakkeen täyttö. Blue Financen hakulomake on yksinkertainen ja sen täyttö kestää vain muutaman minuutin. Jos täytön kanssa kuitenkin on ongelmia voit soitta asiakaspalvelun numeroon 060 0303 060 (Puhelun hinta 1.95 €/min) tai kirjoita heille sähköpostia osoitteeseen info@bluefinance.fi . Muista että asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8 – 18.
  3. Lähettä arkilaina hakemuslomake ja odota päätöstä. Olipa kyseessä myönteinen tai kielteinen päätös saat sen yleensä minuuteissa.
  4. Tämän jälkeen saatkin lainan tilillesi heti. Jos haluat isompaa lainaa heti tilillesi, katso myös Fingurun muut vaihtoehtot.

Lainan määrä ja tyypit

Lainan määrä riippuu usein sinusta ja lainatyypistä. Blue Finance tarjoaa kuitenkin vain yhdentyyppistä pikavippia tai ”arkilainaa” asiakkailleen 100 – 5 000 € euron väliltä.

Esimerkiksi jos haluat ottaa 300 euroa lainaa 4 kuukauden takaisinmaksuajalla, lopuksi maksaisit lainaa takaisin 16% todellisella vuosikorolla. Tässä tapauksessa lainasi maksaisi yhteensä 314,92 euroa.

Kohtuulliset korot

Blue Financen korot ovat hieman kalliimpia kuin monien muiden kilpailijoiden, tämä kuitenkin johtuu osittain siitä, että arkilainat ovat pieniä. Näin lainojen kokonaiskulut eivät kuitenkaan kasva kovin suuriksi, vaikka korkoprosentti olisikin korkea.

Yrityksen suurin etu on kuitenkin heidän nopeus eikä alhaiset korot. Jos tarvitset nopeaa rahaa päivittäisiin kuluihin, Blue Finance on hyvä vaihtoehto. Blue Financen tarjoava lainojen korot vaihtelevat 26.4 – 30.6 prosentin välillä.

Joustava laina-aika helpottaa lainanhallintaa

Arkkilainan takaisinmaksuaika riippuu sinusta, lainanantajasta ja lainatyypistä. Blue Finacen laina-aika on tyypillisesti 12 – 44 kuuta. Tämä voi tuntua lyhyeltä verrattuna joihinkin kilpailijoihin, mutta arkkilainat, joita voit hakea heiltä ovat pienempiä ja helpompia maksaa takaisin. Laina maksetaan takaisin ennalta sovituissa erissä kuukausittain. Takaisinmaksuaika riippuu lainan suuruudesta ja henkilökohtaisesta sopimuksesta.

Voit tarkistaa tarkemmat tiedot helposti Blue Financen sivustolta löytyvältä lainalaskurilta.

Arkkilainalaskuri tarjoa sinulle hyödyllisiä tietoja lainan vuosikorosta, todellisesta vuosikorosta, laina ajasta, tilinhoitomaksusta ja kokonaissummasta. Tämä on erittäin hyödyllinen työkalu, joka säästää paljon aikaa vaikeiden laskelmien suorittamisesta. Sen avulla voitkin helposti löytää itsellesi sopivan lainan ja takaisinmaksuaikataulun.

Kuka voi hakea lainaa Blue Financen kautta?

Yllätyksiä sattuu kaikille, ja monesti rahapuolen yllätykset eivät valitettavasti ole positiivisia. Kuitenkin Blue Financen lainat ovat tarkoitettu juuri pienten yllätysten paikkailuun. Arkilainat soveltuvatkin näppärästi kaikille ja Blue Finance myös tarjoaa lainojaan laajalle kirjolle asiakkaita.

  1. Lainan hakemiseen riittää, kunhan hakija on vähintään 18-vuotias ja suomessa vakituisesti asuva.
  2. Hakijalta löytyy suomalainen tili ja nettipankkitunnukset, joilla todistaa henkilöllisyys.
  3. Hakijan luottotiedot ovat kunnossa, eli historiasta ei löydy talousrikoksia tai maksuhäiriömerkintöjä
  4. Säännöllisiä tuloja kuten palkka, tuki tai eläke. Näin varmistetaan, että lainanhakija voi myös maksaa lainan takaisin.

Blue Financen plussat ja miinukset

Blue Finance on erinomainen lainantarjoaja pientä lainaa tarvitseville. Se on hieman kalliimpi kuin osa tarjoajista, mutta se tarjoaa nopeaa, luotettavaa ja turvallista palvelua.

+ Nopeita arkilainoja

+ Turvallinen suomalainen yritys

+ Satoja positiivisia palautteita entisiltä lainanottajilta

+ Helppo hakemusprosessi

+ Pienet lainat nopeasti tilille

– Kalliit lisämaksut, jos maksua pitää uudelleen järjestellä

– Korkeat korot

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18

Lainakäsittely on avoinna joka päivä klo 7-23.

Yhteystiedot

Blue Finance Suomi Oy

Osoite: Linnankatu 18, 20100 Turku (osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä)

Puhelin: 060 0303 060| (Puhelun hinta 1.95 €/min)

Sähköposti: info@bluefinance.fi 

Y-tunnus: 3105036-9