ferratum logo

12 – 120 kuukautta
Laina-aika

9.95 – 16.20 %
Korko

3000 – 30000 €
Lainamäärä

7.7
Hyvä

Korko ja kustannukset
5/5
Web and Functionality
4.6/5
Tuki ja palvelu
5/5
Joustavuus ja ehdot
4.6/5
Välisumma luokitus
4.7/5
ferratum fi

Ferratum tarjoaa isompia lainoja alhaisilla koroilla

Ferratum Bank on nopea ja turvallinen rahoitusyritys, joka takana on Ferratum Group. Maltassa sijaitseva Ferratum Group on Malta Financial Services Authoritylta toimiluvan saanut luottolaitos, jonka sääntöjä hallinnoi myös Euroopan keskuspankki.

He ovat olleet markkinoilla yli 15 vuotta. Tämä on yksi syy siihen, miksi he ovat vakiintunut, suosittu ja tunnettu toimija Suomessa. Yksi Ferratumin tärkeimmistä piirteistä on se, että he ovat hyvin läpinäkyviä tekemässään työssä. Tämä lisääkin luotettavuuden tunnetta.

Ennen kaikkea Ferratum myöntää kilpailijoitaan suurempia lainoja ja pystyy tarjoamaan niitä alhaisilla koroilla.

Ferratum pähkinänkuoressa

Ferratum Bank tarjoa joustava lainoja 3 000 – 30 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaika tyypillisesti vaihtelee oman laina sopimuksen mukaisesti vuoden ja 10 vuoden välillä. Ferratumin lainojen korot taas liikkuva näiden yhdistelmien mukaisesti 9.95 – 16.20 % välillä.

Ferratumilla on hyvin toimiva ja helposti käytettävä asiakastuki / asiakaspalvelu, johon saa yhteyttä heidän nettisivunsa kautta. Heille voi kirjottaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ferratumbank.fi tai ottaa yhteyttä live chatin kautta arkipäivinä kello 9 ja 17 välillä. Näppärä asiakastuki on käytettävissäsi jos sitä tarvitset. Kuitenkin lainanhakeminen on helppoa, ja hakemus prosessi tehdään on kokonaan netissä. Ja jos ongelmia ilmaantuu, niin nopea ja ystävällinen asiakastuki auttaa prosessissa.

Ferratumilla tehdään lainapäätöksiä arkisin kello 9 – 17 välissä. Myönteisen päätöksen jälkeen lainan siirto tehdään asiakkaan tilille arkisin kello 7 – 23. Tämä takaakin, että myönteisen lainapäätöksen jäljiltä laina siirtyy tilille nopeasti. Myös lainapäätökset tapahtuvat yleensä minuuteissa, joka tekeekin koko prosessista nopean ja tehokkaan.

Ferratumista lainan hakeminen on helppoa ja hakemusprosessi on yksinkertainen. Lainan hakeminen on erittäin nopeaa ja toimii sujuvasti suoraan heidän nettisivunsa kautta.

Lainaa hakeaksesi sinun täytyy kuitenkin perustaa tili ensin. Tämä on normaali käytäntö, mutta hidastaa ensimmäisen lainatarjouksen saantia.

Miten lainaa haetaan Ferratum:stä?

On kolme helppoa vaihetta, joita sinun on seurattava, kun haet lainaa Ferratumilta.

  1. Luo tili, se onnistuu helposti eikä vie paljoa aikaa
  2. Valitse haluamasi lainan määrä ( 3 000 – 30 000 euron väliltä)
  3. Lähetä lainahakemus, jonka jälkeen saat myönteisen tai kielteisen päätöksen
  4. Jos lainahakemuksesi on hyväksytty, niin hyväksy tai hylkää lainatarjous jonka olet saanut
  5. Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat lainan nopeasti tilillesi!

Lainan ottaminen on nopeaa kunhan sinulla on tarvittavat tiedot lähistöllä ja olet oikeutettu lainaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on pysyvä osoite suomessa. Kun pidät nettipankkitunnukset lähellä niin lainahakemuksen teko hoituu nopeasti.

On normaalia, että sinulla on kysymyksiä tai asioita, joita et täysin ymmärrä. Näissä tapauksissa voit ottaa helposti yhteyttä asiakastukeen ja saada apua kysymyksiisi. Asiakastuki löytyy helposti osoitteesta asiakaspalvelu@ferratumbank.fi tai live chatin kautta arkisin 9 ja 17 välillä osoittesta https://help.ferratumbank.fi/s/

Lainan määrä ja hinnasto

Ferratum tarjoaa lainoja lähtien 3 000 eurosta, aina 30 0000 euroon saakka. Eli tarvitsetpa auton tai asuntoremontin, Ferratumin kautta voit helposti hakea halpaan lainaan tarpeesi.

Typillisesti laina aika vaihtelee 12 – 120 kuukauden välilä. Tämä riippuu kuitenkin sinusta ja lainan määrästä. Muista, että laina-ajat voivat vaikuttaa lainan korkoihin. Seuraavassa on muutamia maksuja, jotka liittyvät Ferratumin lainoihin.

– Ferratumin kuukausittainen palvelumaksu on 9,90 euro

– Lainan eräpäivän muutos maksaa 5 euroa

– Jos tarvitset uuden maksusuunnitelman, se maksaa 5 euroa

– Takaisinmaksusta muistus maksaa 5 euro

 Saldotodistuksen pyytäminen on ilmaista.

Kohtuulliset korot

Ferratumin korko politiikka on selkeää ja läpinäkyvää.  Nimelliskorko, eli reaalikorko liikkuu 7,45 – 9,95 % välillä ja todellinen vuosikorko on 8,72 – 16,20 %

Verrattuna moniin lainanantajiin Ferratuma näyttääkin pystyvän tarjoamaan suhteellisen alhaisia korkoja. Ferratum onkin oivallinen vaihtoehto kenelle tahansa joka tarvitsee hieman isompaa lainaa nopeasti ja luotettavasti.

Joustava laina-aika kaikille

Ferratumin laina aika vaihtelee 12 – 120 kuukauden välillä, eli vuodesta kymmenen vuoteen saakka. Lainanaika riippuu erilaisesta asioista. Esimerkiksi siihen voi vaikuttaa sinun tulosi, mutta myös omat preferenssisi.

Pidempi laina-aika voi myös tarkoittaa alhaisempia korkoja. Kuitenkin pidemmän laina-ajan ja palvelumaksujen johdosta, on pidempien lainojen kokonaishinta kuitenkin lyhyttä lainaa korkeampi.

Realistisen takaisinmaksusuunnitelman tekeminen auttaa sinua maksamaan lainaasi takaisin helposti ja ilman ongelmia. Ferratum tarjoaa asiakkailleen myös talouskoulua, sieltä voit hakea vinkkejä henkilökohtaisen talouden hoitamiseen. Tämä voikin olla mainio työkalu takaisinmaksusuunnitelmaa tehdessä.

Kuka voi hakea lainaa Ferratumin kautta?

Ferratumilta lainaa hakeakseen lainan täytyy täyttää muutamia ehtoja:

1.Ikä
Hakijoiden pitäisi olla vähintään 23-vuotiaita

2. Asuinpaikka

Ferratumin asiakkaiden täytyy asua suomessa. Hakemukseen tarvitaan suomalainen osoite, ja suomalainen pankkitili.

3. Tulot

Hakijoille pitää olla säännölliset tulot. Tämä on yksi keino varmistaa, että lainanhakija voi maksaa lainan takaisin. Tulot voivat olla palkkoja, opiskelijoiden tukia tai eläkettä.

4. Puhtaat luottotiedot

Saadakseen lainaa hakijoilla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Ferratumin edut ja haidat

Seuraavassa on joitain huomautuksia Ferratumista:

+ talouskoulu (henkilökohtaisen talouden vinkit suoraan sähköpostiin)

+ hyvä henkilökohtainen palvelu

+ laadukas asiakaspalvelu sähköpostin, chattin ja puhelimen kautta

+ positiivisia palautteita entisiltä lainanottajilta

+ alhaiset korot

+ täysin läpinäkyvä palvelu

+ tyylikäs verkkosivu, jolla on helppo navigoida

– hakijoiden pitäisi olla vähintään 23- vuotiaita

– lisämaksut nostavat lainan kokonaishintaan

Kokonaisuutena Ferratum on hyvä ja luotetteva lainantarjoja, jolta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. He ovat olleet markkinoilla monta vuotta ja ovat todistaneet arvonsa.

Yhteystiedot

Osoite

ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta

rek. nro C56251

Asiakastuki ( avoin arkisin klo 9-17 )
Voit hakea lainaa nopeasti ilman maksuja suoraan heidän nettisivulta

asiakaspalvelu@ferratumbank.fi

Live chatti
https://help.ferratumbank.fi/s/

Laskutus

0800 155 213 ( maksuton palvelu )

laskutus@ferratumbank.fi

* Laskutus palvelu on avoinna arkisin klo 8-18 välisenä aikana.