24 – 72 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 38 %
Korko

4000 – 20000 €
Lainamäärä

7.5
Hyvä

Korko ja kustannukset
5/5
Web and Functionality
4.6/5
Tuki ja palvelu
5/5
Joustavuus ja ehdot
4.6/5
Välisumma luokitus
4.7/5
fixura

Fixura – Pikalainaa nopeasti tilillesi luotettavasti

Fixura on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on ollut aktiivisesti mukana Suomen lainamarkkinoilla jo 10 vuotta. Heillä on AA + luottoluokitus ja se omaa myös Suomen vahvimman platina todistuksen. Se toimiikin lisätakuuna heidän luotettavuudesta.
He antavat parhaan lainatarjouksen sopiville hakijoille helposti yhdellä hakemuksella. 

Heidän palvelunsa on erittäin nopea ja monipuolinen. Yksi Fixuran erottuvimmista ominaisuuksista on, että he tarjoavat niin lainaa kuin sijoitusvaihtoehtojakin.

Fixuralta onkin helppo hakea pikalainaa nopeasti tilillesi luotettavalta tekijältä.

Fixura Pähkinänkuoressa

Fixura tarjoaa lainoja 4 000 – 20 000 euron välillä. Lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee sopimuksen mukaisesti 24 kuukaudesta aina 72 kuukauteen. Nämä ja henkilökohtaiset seikat vaikuttavat lainan korkoihin. Heidän korot vaihtelevat näiden yhdistelmien mukaisesti 4.19 – 38 % välillä.

Toisin kuin muut lainantarjoajat, Fixuralla ei ole kiinteitä korkoja, vaan on korot joustavia. Esimerkiksi Fixura tarjoaa korkotason alennuksia, kun asiakas maksaa lainaeränsä ajoissa.

Hakijat voivat hakea kulutusluottoja Fixuran kautta. Heidän kulutusluotot saat haettua ilman vakuuksia tai takuita. Hakemusprosessi on todella yksinkertainen ja kestää muutamia minuutteja tehdä.

Miten kulutusluottoja haetaan Fixura:sta?

Fixuralla on hyvin yksinkertainen hakuprosessi ja se tarjoaa laadukasta asiakastukea eri kanavien kautta, vaikka asiakaspalvelun työtunnit ovatkin harmillisen rajatut. Voit soittaa heille numeroon +358 6 361 2111 tai lähettää heille sähköpostia info@fixura.com. He tarjoavat myös mahdollisuuden kirjoittaa asiakaspalveluun live chätin kautta. Fixuran asiakastuki on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 09.00 – 15.00.

Asiakaspalvelun kautta voit hakea helposti lisäneuvoa jos lainan haun kanssa tulee ongelmia. Kuitenkin usein lainan ottaminen sujuu muitta mutkitta, seuraavia askeleita seuraten:

1.Valitse lainanmäärä

Voit hakea Fixurasta lainoja 4 000 eurosta – 20 000 euroon saakka. Päätä ensin, kuinka paljon sinun on otettava. Muista harkita, voitko maksaa sen takaisin suunnitellussa aikataulussa.

Yksi kikka on ottaa hieman ylimääräistä lainaa, jolla maksaa pois myöhempiä lainaeriä, näin minimoit riskiä, että lainaa ei saa maksettua takaisin.

2. Kirjaudu palveluun pankkitunnuksillasi

Tämä on tärkeä askel henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Saat myös lainan tilillesi millä kirjaudut. siksi on ratkaisevan tärkeää, että omaat suomalaisen pankkitilin ja nettipankkintunnukset.

3. Saat lainatarjouksen

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt pikahakulomakkeen tarvittavilla tiedoilla, saat lainatarjouksen nopeasti.

4. Hyväksy tarjous ja saat rahat tilillesi nopeimmillaan minuuteissa tai viimeistään parin päivän kuluessa

Kun hyväksyt lainatarjouksen, saat lainan viimeistään kahdessa päivässä tilillesi. Tähän voi vaikuttaa viikonpäivä, lainanhakuaika ja pankkisi toimintatunnit.

Lainan määrä ja tyypit

Fixura tarjoaa erityisen kätevää palvelua, kun taloudellinen tarve edellyttää suurempaa määrää kuin muutamia satoja. Fixura tarjoamat kulutusluotot ovat nimittäin 4 000 eurosta aina 20 000 euroon saakka. Tämän kokoisella lainalla voi sijoittaa jo auton ostamiseen, ylelliseen lomaan ulkomaille tai vaikka hoitaa kylppärin remontin. Vaihtoehdot ovat loputtomia. Lainaa ei ole sidottu mihinkään spesifiin tarkoitukseen, joten voit käyttää lainan haluamallasi tavalla.
Fixuran lainat ovat ilman vakuuksia ja takaajia. Se helpottaa hakemuksen tekoa ja päätösprosessikin on helpompaa ja nopeampaa. Siksi monet ihmiset päätyvätkin ottamaan Fixuran kelvollisen hintaista lainaa.

Korko joka laskee

Oletko koskaan kuullut vähenevästä korkotasosta? Ei ole moni muukaan, esittelemmekin sinulle nopeasti Fixuran laskevat korot. Yrityksenä he palkitsivat asiakkaitaan, jotka maksavat lainan ajoissa tarjoamalla – 0,1 prosentin vähennysaste korkoon. Näin kaikki osapuolet voittavat ja olemalla hyvä asiakas pystyt laskemaan lainan hintaa entisestään.
Jos asiakas on myöhässä maksuerän kanssa, ei homma kuitenkaan toimi päinvastoin, korko ei nouse. Vaikka joutuisitkin maksamaan erän takaisin myöhässä, seuraavan erän kanssa voit saada alennuksen jos maksat sen taas ajallaan.
Tämä tarkoittaa sitä, että jos teet realistisen takaisinmaksusuunnitelman ja maksat lainasi takaisin ajallaan, lainan kokonaismäärä laskee pienemmäksi! Meidän mielestä tämä on erittäin hyvä sopimus, jossa hyvä suunnittelu palkitaan!
Fixuran korot vaihtelevat alussa 4,19 –38 % välillä. Kuitenkin on mahdollista saada korkosi mahdollisimman matalaksi, jos maksat maksueräsi takaisin ajoissa.

Kuka voi hakea lainaa Fixuran kautta?

Fixuran lainaa on erittäin helppoa hakea. Koko prosessi vie vain muutamia minuutteja eikä sen kriteeritkään ole vaativia. On kuitenkin olemassa joitain tärkeitä kriteerejä, jotka kannattaa huomioida ennen kun haet Fixurasta lainaa.

1. Ikä

Hakijan pitää olla vähintään 21- vuotias.

2. Vakituinen asuinpaikka Suomessa

Fixura on suomalainen yritys, joka tarjoaa kulutusluottoa Suomen asukkaille. Lainanottajalla olisi oltava siis pysyvä asuinpaikka suomessa.

3. Pankkitili suomessa

Fixura tunnistaa sinut vahvan pankkitunnistautumisen avulla. Sinun ei tarvitse kymmeniä eri tunnistuspapereita vaan suomalainen pankkitili verkko-tunnistautumisella riittää.

Rahat myös siirretään samalle tilille, jolla tunnistaudut palveluun.

4. Säännölliset tulot

Aivan kuten suurin osa muistakin rahoituslaitoksista, vaatii Fixurakin säännöllisiä tuloja lainanhakijoiltaan. Se on yksi tapa lisätä lainanmaksun turvallisuuttaa, niin lainanottajalle kuin tarjoajallekin. Ilman vakuuksia ja takuita, säännölliset tulot ovatkin lainan takaisinmaksukyvykkyyden tae. Säännöllisten tulojen lisäksi lainan hakijoille olisi oltava henkilökohtainen pankkihistoria kunnossa.

Fixuran edut ja haidat

+ Voit saada lainaa ja tehdä sijoituksia

+ Lainasi korko laskee kun maksat lainaerät ajallaan

+ Erittäin yksinkertainen verkkosivu jolla on helppo navigoida
+ Nopea asiakastuki eri kanavilla (puhelin, chatti ja sähköposti)


– Ei tarjoa lainoja alle 4 000 euron
– Asiakastuki lainoille on auki vain kahtena päivänä viikossa

Yhteystiedot

Fixura Ab Oy
Y-tunnus: 2246639-7
Hovioikeudenpuistikko 15 C 29
65100 Vaasa

Lainapalvelu

Soita lainoihin liittyvissä asioissa:
+358 6 361 2111

Lähetä sähköpostia:
info@fixura.com

( Avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 09.00 – 15.00 )

Sijoittajapalvelu

Soita sijoittamiseen liittyvissä asioissa:
+358 6 361 2112

Lähetä sähköpostia:
invest@fixura.com

( Avoinna arkisin klo 09.00 – 15.00 )

Voit myös ottaa yhteyttyä asiakaspalvelun kanssa live Chattin kautta.