Kun rahan tarve yllättää, ei monella ole aikaa jäädä odottelemaan hitaita lainapäätöksiä. Välillä tarvitset lainaa heti tilillesi.

Onneksi tämä onnistuu helposti monien eri lainantarjoajien kautta. Vaikka rahalla olisikin kiire, kannattaa eri lainantarjoajat kuitenkin vertailla. Näin voit säästää paljonkin rahaa pienellä vaivalla.

Me olemme keränneet yhdelle sivustolle parhaat toimijat ja vinkit lainan hakuun. Näin sinun on helppo löytää hyvä tarjous kun tarvitset lainaa heti!

1

rahoitu logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.9 – 18.1 %
Korko

1000 – 60000 €
Lainamäärä

9.8
Loistava

2

lainakeraaja logo

12 – 240 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 30.2 %
Korko

100 – 60000 €
Lainamäärä

9.7
Loistava

Hae nyt!

3

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.5 – 20 %
Korko

2500 – 60000 €
Lainamäärä

9.5
Loistava

Hae nyt!

4

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.9 – 18.1 %
Korko

1000 – 60000 €
Lainamäärä

9.2
Loistava

Hae nyt!

5

12 – 240 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 30.2 %
Korko

100 – 60000 €
Lainamäärä

9.0
Loistava

Hae nyt!

6

my-lender logo

12 – 144 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 30.5 %
Korko

2000 – 30000 €
Lainamäärä

8.8
Erittäin hyvä

Hae nyt!

2

omalaina logo

12 – 240 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 30.5 %
Korko

100 – 60000 €
Lainamäärä

8.8
Erittäin hyvä

8

taskulaina logo

2 – 4 kuukautta
Laina-aika

25.7 – 25.7 %
Korko

300 – 600 €
Lainamäärä

8.7
Erittäin hyvä

Hae nyt!

3

saldo logo

12 – 88 kuukautta
Laina-aika

10.6 – 28.3 %
Korko

300 – 10000 €
Lainamäärä

8.6
Erittäin hyvä

10

rahalaitos logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.5 – 30.5 %
Korko

500 – 70000 €
Lainamäärä

8.5
Erittäin hyvä

Hae nyt!

11

freedom_fi logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.99 – 38 %
Korko

1000 – 60000 €
Lainamäärä

8.2
Erittäin hyvä

Hae nyt!

4

12 – 44 kuukautta
Laina-aika

26.4 – 26.4 %
Korko

100 – 5000 €
Lainamäärä

8.0
Hyvä

5

zmarta logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.99 – 38 %
Korko

1000 – 60000 €
Lainamäärä

7.9
Hyvä

6

ferratum logo

12 – 120 kuukautta
Laina-aika

9.95 – 16.20 %
Korko

3000 – 30000 €
Lainamäärä

7.7
Hyvä

14

arkadia-rahoitus logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.90 – 38 %
Korko

2000 – 70000 €
Lainamäärä

7.8
Hyvä

Hae nyt!

7

lainasto logo

4 kuukautta
Laina-aika

19.9 – 27.92 %
Korko

100 – 600 €
Lainamäärä

7.6
Hyvä

8

24 – 72 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 38 %
Korko

4000 – 20000 €
Lainamäärä

7.5
Hyvä

Lainaa heti – vertaa ja säästä

Olemme keränneet kaikki lainantarjoajat yhdelle sivustolle. Siis vertaile tarjoajat ja hae heti lainaa tilillesi.

Lainaa heti tilillesi – vinkit hakemiseen

Joskus vastaasi tulee taloudellisia yllätyksia ja tarvitset rahaa kiireisesti. Olipa edessäsi terveydellinen takaisku, lomaretki, talon remontti tai vaikka häämatka, voi paras tapa rahoittaa kulusi on ottamalla pieni laina. Olemme keränneet tälle sivustolle tarjoajia jotka myöntävät heti lainaa, juuri silloin kun sitä tarvitset.

Kun rahantarve siis yllättää hae laina heti netistä ja saat nopeasti apua tarpeisiisi. Näitä pieniä lainoja voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, ja ne on helppo hakea verkosta. Tämä tekeekin lainan hakemisesta ja saamisesta mukavaa ja helppoa.

Kun haet heti lainaa netistä kannattaa kuitenkin muistaa perusasiat. Me olemme keränneet kaiken oleellisen tälle sivulle ja sinun täytyykin vain seurata ohjeita ja saa lainan nopeasti tilillesi.

Sivustollamme esitellyt tarjoajat toimivat kokonaan verkossa. Lainan ottaminen digitaalisesti, säästää paljolta paperityöltä. Ja kun koko hakemusprosessi hoidetaan netissä, tulee laina heti tilillesi.

Tämän tyyppisiä lainoja kutsutaan yleisesti pikalainaksi ja nimensä mukaisesti tulee laina heti tilillesi. Tämä johtuu pitkälti siitä, että prosessi on automatisoitu ja jos sinulla on kaikki asiakirjat lähellä ja pankkiasiat kunnossa, on lainan ottaminen nopeaa.

Lainahakemuslomakkeen voit täyttää helposti verkossa. Hakemukseen ei vaadita monia asiakirjoja ja prosessi on hyvin yksinkertainen. Typpillisesti tarvitset henkilöllisyystodistuksen, osoitetiedot ja tulotodistuksen. Lainan hakemiseen vaaditaan myös täysi-ikäisyyttä ja lainan myöntämistä ennen hakijan luottotiedot myös tarkistetaan.

Saat lainaa heti kunhan ensin:

 1. Varmistat, että tarvitset lainan ja voit maksaa sen takaisin.
 2. Vertaat korkoja ja lainan hintoja Finguru.fi:ssä
 3. Siirryt parhaimman lainanantajan verkkosivustolle.
 4. Ensimmäisessä vaiheessa sinun on annettava tarvitsemasi lainasumma.
 5. Seuravaksi sinun on annettava joitain perustietoja, kuten ikä, sukupuoli ja tulot
 6. Lataa kaikki vaaditut asiakirjat kuvina tai PDF versioina lainahakemuksen tueksi.
 7. Asiakirjat ja tiedot tarkistetaan ja lainantarjoa tekee lainapäätöksen.
 8. Kun kaikki sujuu hyvin, saat myönteisen lainapäätöksen
 9. Saat lainan muutamissa tunneissa!

Saat heti lainaa, kun tarve yllättää

Ei voi koskaan tietää, milloin taloudellinen hätätilanne yllättää. Joskus sinulla voi olla säästöjä sivussa finanssikriisin ratkaisemiseksi. Mutta, jos sinulla ei ole säästöjä taloudellisen hätätilanteen ratkaisemiseksi, älä huoli. Verkossa löytyy useita lainanan tarjoajia jotka antavat heti lainaa kun tarve yllättää. Suurin osa näistä lainoista tulee tilillesi muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä.

On monia erilaisia lainoja, joita voit hakea nopeasti. Eri lainanantajien viidakossa voi olla vaikea navigoida, mutta älä huoli, Finguru.fi auttaa vertailuttamaan kaikki lainat.

 1. Älä siis pelästy eri lainantarjoajien määrästä. Kun olet lukenut sivustoltamme löytyvät tiedot, olet valmis hakemaan lainaa netistä.
 2. Vertaa aina lainanantajat, jotta löydät parhaat tarjoukset.
 3. Älä stressaa, jos olet finanssikriisissä! Ratkaisu löytyy aina.
 4. Kun ymmärrät lainojen toiminnan, voit hakea heti lainaa netistä pelkäämättä.

Veraa siis lainasi Fingurullla ja löydät vaivatta itsellesi sopivan lainan, jonka korot ovat kohdillaan!

Mitä erilaisia lainoja on tarjolla? Pikalaina, pikavippi ja kulutusluotto

Markkinoilla on tarjolla useita lainoja. Voit hakea lainaa talon ostamiseen. Voit hakea opintolainaa. Tai voit hakea pikalainoja kun tarvitset lainaa nopeasti.

Viime vuosina erilaisten lainojen ja lainantarjoajien määrä on kasvanut hurjasti. Pikalainat ovat helpompia ja nopeampia tapoja saada lainaa, jos haluaa välttyä perinteisten pankkilainojen byrokratialta.  Tässä artikkelissa pääsemme pikalainojen, pikavippien ja kulutusluottojen maailmaan.

Pikalainat ovat lainoja, joita voi hakea henkilökohtaiseen käyttöön perinteisiä lainoja nopeammin. Niiden käytön suhteen ei ole rajoituksia. Niitä voi käyttää esimerkiksi lomamatkan rahoittamiseen, häämenojen kattamiseen, tai vaikka talon kunnostamiseen. Pikalainat ovat yleensä tavallisia lainoja pienempiä 100 ja 2000 euron välillä, mutta pikalainoja voi nykyään hakea aina 50 000 euroon saakka.

Pikavippi on lyhytaikainen laina. Yleensä niiden suuruus vaihtelee 50 ja 1000 euron välillä. Tyypillistä pikavipeille on, että ne saadaan haettua helposti ja siirtyvät nopeasti tilille. Yleisesti ottaen ne ovat myös vakuudettomia.

Perinteinen pankkilaina haetaan pankista. Tällaiset lainojen summat voivat olla suurempia kuin nopeasti netissä haettavien lainojen. Niiden hakuprosessi on kuitenkin usein monimutkainen ja pitkä verrattuna siihen, kun haet lainaa netistä. Saatat tarvita useita virallisia kirjeitä hakemukseen (kuten vakuuksia, viittauksia, työsopimuksia jne.). Pankit tarjoavat usein tarkoituskohtaisia lainoja, kuten talon hankintaa tai yrityksen perustamista varten.

Pienlainoja saat netistä ja ne ovat yleensä pientä ja lyhytaikaista luottoa. Pikalainalla tarkoitetaan yleisesti kaikkia nopeasti ja sähköisesti tarjottavia lainoja. Yksi pienlainojen erityispiirteistä on että niiden haku prosessi on erittäin nopea ja helppo, saatkin lainaa heti tilillesi. Perinteisen lainan hakemuksen tekeminen pankissa voi viedä päiviä ja myöntämispäätöksessäkin voi kestää. Kun haet heti lainaa netistä voi rahat olla tililläsi muutamassa minuutissa.

Kun olet lukenut tätä artikkelia, olet jo perehtynyt erityyppisiin lainoihin ja voit valita, mikä laina sopii sinulle parhaiten. Fingurullla löydät vaivatta itsellesi sopivan lainan ja vertaat ne helposti!

Mikä laina kannattaa hakea?

Erilaisia laina tyyppejä on monia, mutta jos haluat heti lainaa tilillesi, pikalaina, pikavippi tai kulutusluotto ovat parhaimpia vaihtoehtoja. Nämä ovat lainoja joita voit hakea netistä ja summa maksetaan tilillesi muutamassa minuutissa.

Kulutusluotto on yleensä pikavippiä ja pikalainoja suurempi. Joten, jos haluat hakea suurempaa lainamäärää, kulutusluotto voi olla parempi vaihtoehto. Siitä huolimatta on monia kulutusluoton tarjoajia ja niiden välillä suuriakin eroja. Joten, kun olet päättänyt minkä lainan haluat hakea, kannatta sinun verrata lainanantajia Fingurulla.
 
Tässä on 3 pikavinkkiä parhaan lainan valitsemiseksi tarpeisiisi:

 1. Päätä kuinka paljon raha tarvitset. Muista vain siksi, että lainan hakeminen on helppoa, se ei tarkoita, että sinun pitäisi hakea suurempaa summaa kuin tarvitset.
 2. Vertaa eri lainojen etuja. Lopulta joudut maksamaan lainasi takaisin. Kuten jokaisessa lainan takaisinmaksussa, joudut maksamaan myös korot. Varmista, että otat lainan, jonka korot ja muut kulut ovat kohdillaan.
 3. Löydä paras lainanantaja tarpeisiisi. Tämä on helpoin vaihe, sillä Finguru auttaa sinua löytämään parhaan lainantarjoajan!

Miten otan lainaa?

Kun olet valinnut lainan, jota haluaisit hakea, ja löytänyt lainan antajan, sinun pitää seuravaksi tehdä lainahakemus. Hyvä uutinen on, että tämä on helpoin vaihe! Lainoja haetaan verkossa helpoilla hakulomakkeilla. Nämä lomakkeet ovat usein selkeästi suunniteltuja ja vaativat vai perustietoja, kuten nimesi, tulosi ja osoitteesi.

Lainan hakemiseen tyypillisesti tarvitset vain tietokoneen, jossa on internetyhteys. Jotkut lainanantajat tarjoavat myös älypuhelinsovelluksia, joilla voit hakea heti lainaa netistä.

Jos et halua saada kielteistä vastausta lainanantajalta, harkitse näitä vaiheita ennen kuin haet lainaa netistä:

 1. Tarkista, sovitko täydellisesti lainanantajien vaatimuksiin. Nämä vaatimukset ovat olemassa syystä. Jos et täytä joitain vaatimuksia, on suuri riski, että hakemuksesi tulos on kielteinen.
 2. Kokoa tarvittava asiakirjat lähellesi ennen kuun aloitat hakemuksen täyttämisen. Hakemuksen kaikki alueet on täytettävä saadaksesi myönteisen lainahakemuksen.
 3. Tee realistinen takaisinmaksusuunnitelma etukäteen, että et törmää ikäviin yllätyksiin myöhemmin.

Kauanko lainan saamiseen kestää?

Yleensä netistä hakeminen on todella helppoa ja saat heti lainaa tilillesi. Lainojen hakemiseen ei mene kauaa, kunhan sinulla on kaikki tarvittavat tiedot valmiina. Useimmat lainanantajat pyytävät sinua täyttämään yksinkertaisen verkko hakulomakkeen, jonka voi täydentää joko verkossa tai suoraan tarjoajan sovelluksessa.

Pikalainat netistä tulevat tilillesi yleensä heti! Mitä tämä käytännössä tarkoittaa riippuu kuitenkin lainantarjoajasta. Jotkut lainantarjoajat tallettavat varoja pankkitilillesi jopa tunnin kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä, mutta monella tarjoajalla voi kestää 12 tai pisimillään jopa 72 tuntia.

Huomioi myös, että jos otat lainaa yöllä, rahat tulevat lain mukaan tilillesi vasta aamulla. Jos otat lainaa viikonloppuna kannattaa huomioida, että rahat tulevat yleensä tilillesi vasta seuravana työpäivänä.

Miten Finguru voi auttaa sinua löytämään lainaa?

Finguru on vertailusivusto. Tämä tarkoittaa, että meillä on suuri määrä lainanantajia, joita vertaamme sinulle tarpeittesi mukaan. Fingurun avulla voit vertailla eri lainanantajia ja hakea lainaa heti netistä. Voit verrata tärkeitä lainan hintaan vaikuttavia asioita, kuten korkoja ja maksuja.

Lainanantajien vertaaminen antaa sinulle selkeän kuvan siitä, minkälainen laina sopii parhaiten tarpeiseesi, ja mikä laina sinun kannattaa valita. Fingurun kautta voit hakea lainaa jopa kymmeniltä tunnetuilta ja luotettavilta lainantarjoajilta. Fingurulla oikean lainan löytäminen onkin helppoa!

Miten pienlainat toimivat?

Pikalaina toimii kuten mikä tahansa muu henkilökohtainen laina. Varojen saaminen kestää yleensä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin, ja kun saat rahat, maksat sen takaisin kuukausittain.

Vaikka pikalainat voivat olla hyviä rahoitusvälineitä, kun niitä käytetään oikein, ne voivat myös muuttua taakaksi. On hyvä ymmärtää, kuinka pikalainat toimivat, ennen kuin haet niitä. Tässä artikkelissa yritämme  avata, kuinka lainan saaminen voi olla nopeaa, helppoa ja tuskatonta. Ja mihin kiviin ei kannata kompastua.

Korko on summa, jonka lainanantaja veloittaa sinulta rahan lainasta. Se on yleensä prosenttiosuus lainan määrästä. Jotkut lainanantajat vaativat myös hakemus- tai käsittelymaksun. Luotonantajat luottavat korkotuloihin luotoista. Pikalainojen korot ovat lähivuosina tulleet ropisten alas lainsäädännön myötä. Kuitenkin kannattaa varoa muita lainaan liittyviä maksuja, sillä ne voivat nopeasti kasvattaa lainan kokonaishintaa.

Kuitenkin nyrkkisääntönä voi nykyään pitää, että pikalainat eivät ole kovinkaan kalliita tällä hetkellä, kunhan ne maksaa takaisin ajallaan.

Mainitsimme monta kertaa aiemmin, että on tärkeää maksaa lainasi takaisin ajoissa. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että maksuviivästykset voivat aiheuttaa ylimääräisiä uudelleenjärjestely maksuja ja voivat vaikuttaa mahdollisuutesi saada lainaa tulevaisuudessa. Kun lainan maksaa ajallaan, ei sen hinta pääse kasvamaan.

Kuinka paljon on lainan enimmäismäärä kun tarvitset lainaa heti?

Kun haluat lainaa heti, sen enimmäismäärä riippuu sinusta ja palveluntarjoajasta. Tyypillisesti pikavipit ovat pienempiä kuin kulutusluotot. Lainatyypistä riippuen, summa voi vaihdella 50 eurosta 50000 euroon.

Kuitenkin lainan määrään ennen kaikkea vaikuttaa omat tulosi ja mahdollinen pidempiaikainen asiakkuus. Pitkäaikaiset asiakkaat saavat nimittäin usein nostettua suurempia lainoja, kuin lainaa ensikertaa ottavat.

Myös ikä saattaa vaikuttaa lainan enimmäismäärään.

Miten saada lainaa heti – vinkit pähkinänkuoressa

Pikalainat ovat lainamuotoja, joita haet helposti verkossa. Saat varat pankkitilillesi yleensä muutamassa minuutissa. Suurin osa nopeista lainoista on täysin paperittomia ja asiointi hoituu verkossa. Yleensä pikalainat eivät vaadi vakuuksia. Niiden korot voivat olla toisinaan korkeampia kuin perinteisten lainojen, mutta näin ei aina ole. Löydät parhaat korot verratessasi lainanantajia.

Tarkista nämä asiat ennen kuin valitset ja haet lainaa

Lainat ovat helposti saatavilla, kun tarvitset niitä eniten. Mutta on lainan ottaminen kuitenkin vastuu, jonka ottamista kannattaa harkita. Tässä onkin sinulle helppo muistilista mikä löydä läpi ennen lainan ottamista, jotta lainakokemuksesi olisi positiivinen.

Kun olet päättänyt hakea lainaa ja löytänyt hyvän lainantarjoajan, tärkeintä mitä sinun on harkittava on, että täytät lainahakemuksen kriteerit. Jos et ole oikeutettu saamaan lainaa, on parempi olla tuhlaamatta aikaa.

 1. Vertaa luotonantajien tarjoamaa korkoa. Pikalainoilla voi olla korkeampi korko kuin perinteisillä lainoilla. Siksi korkojen vertaamisen pitäisi olla yksi tärkeimmistä kriteereistä sinulle.
 2. Tarkista kelpoisuusehdot. Pikalainojen hakijakriteerit ovat yleensä helppo täyttää. Useimmat lainanantajat vaativat vain tietoa hakijan iästä, tuloista ja laskutusosoitteesta.
 3. Tarkista, vaaditaanko lainahakemuksen tueksi asiakirjoja. Kerää asiakirjat valmiiksi. Koko prosessi hoidetaan verkossa, mutta homma kuitenkin hoituu kätevämmin, kun tarvittavat tiedot ovat käden ulottuvilla.
 4. Varmista, että takaisinmaksuaikataulu sopii sinulle. Jos olet varma, että voit maksaa lainasi ajallaan, siirry eteenpäin ja hae laina.

Usein kysytyt kysymykset

 1. Paljonko lainojen korot ovat, jos haen nopeaa lainaa?

Tämä riippuu lainanottajasta, lainantarjoajasta, laina-ajasta, iästä ja tuloista. Yleensä korot liikkuvat 2%-30% välillä. Voit löydä parhaat korot vertaamalla lainantarjoajia Fingurulla.

 1. Tarvitseeko minun näyttää pankkihistoriani?

Sinun tarvitsee vain omata suomalainen pankkitili. Pikalainayhtiöt tarkistaa, automaattisesti hakijan luottotiedot turvamenettelynä.

 1. Miten saan heti lainaa netistä?

Ensin etsi sopiva lainantarjoaja, joka myöntää lainoja sinun haluamassasi aikataulussa. Eri lainantarjoajilla voi lainan myöntämisessä kestää tunnista aina kolmeen päivään, sivustoltamme löydät tämän tiedon helposti. Varmista myös, että täytät lainanmyöntäjän kriteerit, jotta lainahakemuksesi varmasti hyväksytään.

 1. Mikä pikalaina minun kannattaa ottaa? Onko pikalaina, pikavippi vai kulutusluotto paras minulle?

Tähän ei ole yhtä helppo vastausta. On suositeltavaa ymmärtää lainojen toiminta ja päättää, onko sinun todella saatava lainaa. Voit lukea artikkelin pikalainoista, pikavipeistä ja kulutusluotoista. Kuitenkin yleensä oleellisinta on alhaisin korko, sopiva takaisinmaksu aikataulu ja alhaiset tai olemattomat lisämaksut. Paras tapa löytää pikavippi onkin vertailla eri tarjoajia Fingurulla.

 1. Tarvitsenko vakuuksia lainan hakemiseen netistä?

Tämä riippuu lainan antajasta. Mutta, yleensä voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia.

Vakuuden tarjoaminen tosin voi laskea lainan korkoja.

 1. Pitäisikö minun hakea perinteistä lainaa vai pikalainaa netistä?

Heti lainalla voi olla korkeampi korko kuin perinteisellä lainalla. Näin ei kuitenkaan aina ole. Varsinkin viime vuosina lainojen korot ovat laskeneet. Voit verrata korkoja helposti Fingurulla. Jos tarvitset rahaa nopeasti hätätilanteen ratkaisemiseksi pikalaina voi olla parempi vaihtoehto sinulle. Kuitenkin, jos etsit pitkäaikaista lainaa isompaan ostokseen, kuten autoon, pankeilla saattaa olla sopivampia tarjouksia.

 1. Kuinka heti laina eroa perinteisestä lainasta?

Luultavasti suurin ero on hakuprosessissa ja varojen vastaanottamisessa. Perinteisen lainan hakemuksen tekeminen pankissa voi viedä päiviä. Pikalainoja voit hakea muutamassa minuutissa.

 1. Mitä minun pitäisi tehdä, jos henkilötietoni ovat muuttuneet?

Muuttuneen osoitetiedon sekä puhelinnumerotiedon voit ilmoittaa suoraan lainananantajalle.