Lainanantajat – markkinoilla on monia mutta mikä valita?

Markkinoilta löytyy mitä erilaisimpia lainantarjoajia. Enää kaikki lainanantajat eivät suinkaan ole pankkeja, vaan luottoa myöntää useat tahot ja ennen lainanottamista onkin hyvä ymmärtää niiden eroja. Me avaamme sinulle ketä lainamarkkinoilla toimii ja mikä lainan-antaja sopii juuri sinulle.

Ymmärtääksesi erilaisia lainoja, sinun täytyy myös ymmärtää hieman miten eri lainanantajat toimivat. Eri liikeideat nimittäin johtavat erilaisiin lainatyyppeihin. Ymmärtääksesi kaiken tämän, ei sinun kuitenkaan täydy olla ekonomista vaan Finguru avaa sinulle, markkinoiden logiikat ja auttaa sinua navigoimaan onnistuneeseen lainanhakuun!

Lainanantajat ovat rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat erilaisia lainoja. Jotkut myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja jotkut vain vakuudellisia. Lainantarjoajat voivat olla pankkeja, mutta usein ne voivat olla myös erilaisia yrityksiä, jotka tekevät voittoa lainankoroilla. Nyrkkisääntö on, että pankeista yleensä on hieman vaikeampi hakea lainaa ja se on hitaampaa, mutta lainaa saa usein hieman alhaisemmalla korolla. Monet yritykset taas myöntävät lainaa nopeasti, ja suostuvat myös myöntämään pienempiä lainoja kuin pankit.

Fingurun palveluilla voit helposti löytää itsellesi sopivan lainan eri tarjoajien joukosta.

Miksi pikalainaa? Mikä lainanantaja?

Perinteiset lainat kuten asuntolaina on tarkoitettu juuri tätä tiettyä hankintaa varten. Mutta, pikalainoilla ei ole tällaisia rajoituksia, vaan niitä voi käyttää mihin tahansa. Yleensä pikalainat eivät myöskään vaadi vakuuksia.

Pikalainat ovatkin tarkoitettu juuri pienempien lainojen ottamiseen. Koska lainoissa ei ole vakuuksia, joutuu lainanantaja ottamaan suuremman riskin ja näin ollen myös pikalainojen korot ovat hieman korkeampia. Yleensä lainan korko kuvastaa juuri lainantarjoajan ottamaa riskiä.

Kuitenkin pikalainat ovat helppo ja nopea tapa saada pientä lainaa, jonka käyttökohdetta ei täydy selitellä. Perinteiset pankit eivät tällaisia aina myönnä, joten tätä markkinarakoa paikkaamaan onkin ilmestynyt paljon lainaa tarjoavia yrityksiä.

Ne ovat hyvin säädeltyjä ja turvallisia, mutta niiden lainojen ehdot ja korot voivat vaihdella. Ja juuri tämän takia onkin tärkeää vertailla eri lainanantajat. Tämä voi nimittäin säästää huomattavia summia rahaa!

Voit verrata helposti ja ilmaiseksi eri lainanantajia muutamassa minuutissa Fingurun verkkosivustolla. Näin voit säästää rahaa lainan kuluissa ja koroissa.

Miten valita paras lainanantaja eri tarjoajien joukosta?

Paras tapa löytää hyvä lainantarjoaja on vertailemalla. Useiden toimijoiden joukosta on kuitenkin yksittäisen kuluttajan löytää itselleen sopiva lainanantaja. Tämän takia Finguru onkin listannut eri lainantarjoajia. Näin sinun on helppo löytää itsellesi sopiva laina useiden tarjoajien joukosta.

Kun kaikki tieto on samalla sivustolla on hyvän lainan löytäminen helppoa ja lainan hakeminen netistä helppoa. Lainanantojien vertailu auttaa sinua löytämään halvimman ja sopivimman laina-vaihtoehdon, joka sopii juuri sinulle.

Fingurun sivustolla voit verrata helposti erilaisia suosittuja lainanantajia kuten esimerkiksi: Rahoitu.fi, Omalaina, Saldo, bluefinance, Zmarta, ferratum, lainasto ja Fixura. Kaikki nämä ovat suosittuja lainantarjoajia, mutta me autamme löytämään juuri sinulle parhaan lainantarjoajan!

Miksi hakea lainaa netistä?

Ensimmäinen vastaus tähän kysymykseen on, koska lainan hakeminen netistä on nopeaa!

On olemassa erilaisia syitä, miksi ihmiset haluavat mielummin pientä ja nopeaa lainaa, eivätkä mennä pankkiin. Netin lainantarjoajien joukosta lainaa saa nopeasti ja helposti. Hakemusprosessi on hyvin yksinkertainen ja yleensä laina siirretään pankkitilillesi muutaman minuutin kuluttua.

Kun päätät ottaa lainaa netistä, sinun ei tarvitse mennä toimistoon, kuten pankkiin. Koko prosessi tehdään verkossa. Se tarkoittaa, että voit olla missä tahansa ja silti hakea lainaa.

Ennen kaikkea netistä haettavien lainojen kanssa ei tule rajoitteita siihen miten niitä voi käyttää. Olipa edessä loma, häät, tai yllättävä kulu, lainan saa haettua nopeasti haluamaasi tarpeeseen. Löydä siis itsellesi sopiva lainanantaja Fingurulla ja keskity olennaiseen.