lainasto logo

4 kuukautta
Laina-aika

19.9 – 27.92 %
Korko

100 – 600 €
Lainamäärä

7.6
Hyvä

Korko ja kustannukset
5/5
Web and Functionality
4.6/5
Tuki ja palvelu
5/5
Joustavuus ja ehdot
4.6/5
Välisumma luokitus
4.7/5
lainasto

Lainasto- Pikavippi asiantuntija jolta saa lainaa nopeasti!

Lainasto on todella nopea, turvallinen, helppo ja maksuton turkulainen fin-tech yritys, jonka takana on suomalainen GF Money Consumer Finance Oy. Yritys on ollut aktiivisesti tarjomassa lainoja Suomessa vuodesta 2011 lähtien.

He ovat palvelleet jo lähes 200 000 suomalaista asiakasta. GF Money Consumer Finance Oy on rekisteröinyt Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. He tarjoavat lainoja myös Espanjassa, Tanskassa ja Ruotsissa eri brändien alla.

Lainasto tarjoa pikavippejä ja limiitti lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Eli, hakijoiden ei tarvitse todistaa mitään muuta kuin maksukyvykkyyttä ja henkilötietoja.

Pikavipit ovat yleensä 100 eurosta aina 600 euroon saakka. Limiittilainaa voit hakea kuitenkin Lainastolta aina 3 000 euroon saakka. Lainaston korot vaihtelevat 19.9 – 27.92 % välillä riippuen lainan summasta ja laina-ajasta. Laina-aika on yleensä 4 kuukautta.  

Pähkinänkuoressa

Lainasto tarjoa sinulle nopeita lainoja helpolla prosessilla. Kun tarvitset heti rahaa, Lainaston kautta voi hakea 100- 600 euron pikavippejä tai 600 – 3 000 euroa limiittilainaa.

Lainasto tarjoa suomessa asuville erittäin nopeaa lainapalvelua suomen kielellä. Heidän asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä näppärästi numerosta 0600 30 6000  arkisin klo 09-17 (1 € / puhelu + 1,98 € / min) tai laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi.

Kun sanotaan että Lainastolla on helppo lainan nostamisprosessi, se ei ole liioittelua! Kun hakems on tehty voit tehdä nimittäin helpon noston SMS:llä. Esimerkiksi jos sinun tarvitsee nostaa 50 euroa, kirjoitat vain ”LA 50” ja lähetät sen numeroon 16115, ja laina siirretään tilillesi jo olemassa olevan lainasopimuksen mukaisesti.

Miten pikavippi ja limiitti laina haetaan Lainastolta?

Pikavippi ja limiittilaina ovat vakuudettomia lainoja, joita on todella helppo hakea verkosta. Heidän hinnoittelu on täysin läpinäkyvää ja en päälle ei tule piilokuluja. Tämä helpottaakin heidän kanssa asiointiaan, sillä monesti lisämaksut saattavat nostaa lainan todellista hintaa, muuttamatta todellista vuosikorkoa.

1. Valitse summa

Ensin valitse fiksusti kuinka paljon tarvitset ja voitko maksaa sen takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Lainalimiitillä ei sinun tarvitse suunnitella niin paljon, sillä voit ottaa heti isomman lainan ja nostaa sitä sen jälkeen haluamasi kokoisissa erissä.

2. Valitse lainatyyppi

Kun olet valinnut laina määrän, valitse myös minkälainen lainatyyppi sopii juuri sinun tarpeisiin. Jos tahdot hakea alle 600 euroa ja tiedät tarvitsevasi lainaa vain kertaluontoisesti, kannattaa hakea pikavippiä. Jos tarvitset enemmän kuin 600 euroa, tai haluat pitää yllä mahdollisuutta nostaa lainaa pienemmissä erissä, limiittilaina sopii sinulle!

3.Täytä lomake nettisivulta
Lainaston verkkosivulta löytyy helppo hakemuslomake jonka voit täyttää muutamassa minuutissa. Lomakkeen täyttöön tarvitset vain perustiedot kuten henkilötiedot ja pankkitiedot.

4. Odota lainapäätöstä

Lainasto tarjoa erittäin nopeaa palvelua. Jos hakemuksesi kanssa kaikki on kunnossa saatkin myönteisen lainapäätöksen joka sinun täytyy vain hyväksyä.

5. Lainasi on jo tililläsi!

Lainasto siirtää rahat tilillesi yleensä minuuteissa.

Lainan määrä ja tyypit

Lainastolla on olemassa kahdenlaisia lainoja, joita voit hakea: Pikavippejä ja limiittilainoja.

Voit käyttää näitä lainoja haluamallasi tavalla, eli lainan käyttämiseen ei ole rajoituksia. Pikkavippien ja limiittilainojen välillä on kuitenkin useita pieniä eroja. Katsotaanpa niitä yhdessä.

Pikavippi
Pikavippi on lainamaailman peukaloinen. Vaikka se on määrässä pieni, on se näppärä finanssi instrumentti yllättäviin ei-toistuviin tilanteisiin.

Lainaston pikavippi vaihtelee 100 eurosta 600 euroon. Hakemus prosessi on erittäin helppo ja nopea. Lainojen hinnoittelu on niin selkeä kuten läpinäkyväkin.  

Pikavippejen laina aika on 4 kuukautta ja vuosikorko on 19,90 %. Tilinhoitomaku vaihtelee lainasumman mukaan. Esimerkiksi kun haet lainaa 100 euroa, laina maksaa 109,99 euroa. Tämä info löytyy Lainoston verkkosivulla olevasta taulukosta nopeasti.

Kun pikavippi on maksettu takaisin, on myös asiakassuhde ohi.

Limiitti laina

Limiitti laina on parempi vaihtoehto sinulle, kun tarvitset enemmän rahaa heti tai tiedät, että haluat jatkossakin nostaa pieniä lainoja vaivatta. Lainaston Limiitti laina alkaa 100 eurosta aina 3 000 euroon saakka. Se on avoin luotto, jota voit nostaa samoilla säännöillä sitä mukaa kun sitä tarvitset, jonka vuosikorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko on 26,62 %. Limiittilainojen ikäraja on 18. Tämä onkin usealle 18-vuotiaalle ainut tapa saada luottoa, sillä luottokorttien ikäraja on usein 20-vuotta.

Korot

Korko on maksu mitä maksat lainan tarjoajalle palvelusta. Korkojen kulut voivat vaihdella paljon. Koron määrää riippuu lainanottajasta, lainantarjoajasta, laina-ajasta ja lainan kokonaissummasta.  

Lainaston vakuudettomilla lainojen korot vaihtelevat 19.9 – 27.92 % välillä.

Kuka voi hakea lainaa Lainaston kautta?

1. Asuinpaikka suomessa

Lainasto on 100 % suomalainen rahoitusyritys, ja niin on heidän asiakkaatkin. Jos haluat nimittäin hakea pikavippejä Lainastolta niin sinulla pitää olla suomessa asuinpaikka.

2. Ikä

Jotkut lainajat saattavat vaatia vähintään 21 tai jopa 23- vuoden minimi-ikää. Lainastolta lainan hakemiseksi kuitenkin riittää täysi-ikäisyys.

3. Puhtaat luottotiedot

Lainastolta lainan saamiseksi hakijalla täytyy olla puhtaat luottotiedot. Tamä tarkoittaa, että rekisteristä ei saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä. 

4. Sännölliset tulot

Kaikki lainat jotka lainasto tarjoa ovat vakuudettomia lainoja ja ilman  takaajaa. Tämä on suuri riski lainanantajille, mutta tekee koko hakemusprosessista paljon nopeampaa. Siksi suurin osa lainan ottajista valitseekin pikalainan pankkilainan sijaan.

Sen sijaan lainan ottamiseksi riittää, kunhan sinulla on säännölliset tulot!

Lainaston edut ja haitat

+ tekstiviestille saat nostettua lainaa näppärästi

+ todella nopea pienlaina

+ ei lisämaksuja

+ yli 200 000 asiakasta

– korko voi olla korkeampi kuin muilla kilpailijoilla

– Kallista asioida asiakaspalvelun kanssa puhelimitse

Yhteystiedot

GF Money Consumer Finance Oy
Linnankatu 18, 20100 Turku
Y-tunnus: 2382033-5

 0600 30 6000

(1 € / puhelu + 1,98 € / min) | arkisin klo 09-17)

 asiakaspalvelu@lainasto.fi