omalaina logo

12 – 240 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 30.5 %
Korko

100 – 60000 €
Lainamäärä

8.8
Erittäin hyvä

Korko ja kustannukset
5/5
Web and Functionality
4.6/5
Tuki ja palvelu
5/5
Joustavuus ja ehdot
4.6/5
Välisumma luokitus
4.7/5
omalaina

Omalaina.fi etsii sinulle nopeasti lainaa tarpeisiisi

Omalaina.fi on lähtökohtaisesti hyvä, turvallinen ja 100% suomalainen rahoitusyritys. He antavat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Tämä helpottaa lainan valintaa ja säästää aikaa. 

Heidän palvelunsa plussia on myös siihen kuuluva nopeus. Tähän kuuluu erittäin nopea lainapäätös ja tyypillisesti tämän lisäksi laina maksetaan samana päivänä tilillesi. 

Omalaina.fi:n nettisivulta löytyy ilmainen lainalaskuri, joka on hyödyllinen työkalu, kun suunnittelet lainan ottoa. Omalainalla on yli 300 000 asiakasta Suomessa ja heidän asiakaskuntansa kasvaa jatkuvasti.

Omalaina pähkinänkuoressa

Omalaina.fi tarjoaa lainoja 100 – 60 000 euron välillä. Takaisinmaksuaika vaihtelee sopimuksen mukaisesti 12 kuukauden ja 240 kuukauden välillä. Heidän korot vaihtelevat näiden yhdistelmien mukaisesti 4.19 – 30.5 % välillä. Koron, takaisinmaksuajan ja kuukausierien eroja voi laskea helposti Omalaina.fi:n lainalaskurin avulla.

Omalaina.fi tarjoaa useita erilaisia lainoja ja laadukasta asiakaspalvelua. Heidän asiakaspalvelu on käytössä arkisin klo 9 – 18. Kun sinulla on kysymyksiä voit helposti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numerosta 09-42550540 tai lähtemällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@omalaina.fi. Hyvä asiakaspalvelu onkin mukava lisä, kun laina prosessi toimii kokonaan netissä.

Omalaina.fi:n kautta hakijat voi hakea erilaisia lainoja. Sivustolta löydät pikalainoja, kulutusluottoja ja muita lainoja. Eri tarjoajien pikalainoja voit verrata helposti Fingurulla. Heidän kaikki lainat ovat ilman vakuuksia. Vakuudettoman lainan hakuun et tarvitse mitään muuta kuin todisteen maksukyvykkyydestä. Lisää vakuudettomista lainoista voit lukea täältä.

Omalaina.fi:n hakemusprosessi on erittäin helppo ja ilmainen. Voit hakea lainaa nopeasti ilman maksuja suoraan heidän nettisivulta. Yhtiön lainatarjoukset ovat yhdistelmä yli 30 pankin ja luotonantajan tarjonnasta. Vaihtoehdot ovatkin valtavan monipuolisia, mikä varmistaa, että laina löytyy helposti.

Miten lainaa haetaan Omalaina.fi:stä?

Omalaina.fi tarjoaa useita lainoja mistä voit löytää ja valita itsellesi parhaiten sopivan. Hyvä uutinen on se, että hakemusprosessi on erittäin helppo ja sivusto auttaa sinua löytämään parhaan tarjouksen.

Lainan hakeminen Omalaina.fi -palvelun kautta toimii näin:

  • Täytä Omalaina.fi:n nettisivustolta maksuton lainahakemus josta saat tarjouksen heti.

Lainahakemukseen kuuluu seuravaat tiedot: lainasumma, laina-aika, kuukasierä, kulut ja korot, henkilötiedot (sähköpostiosoite, nimi, sukunimi, henkilötunnus ja syventävät henkilötiedot), asuminen ja yhteistiedot (tämän yhteydessä kysytään myös tietoa asunnon vuokrasta tai kuluista), koulutus ja työ,  ja mevelatnot, muut kulut, puolison kuukausitulot, puolison kuukausimenot, pankkitili ja yhteishakija (jos on olemassa) 

Lainahakemuksen täyttäminen kestääkin muutaman tovin, mutta lainapäätös tulee yleensä heti. Lainan maksuun saattaa kuitenkin kulua jopa kolme päivää, riippuen lainasta.

Jos täytön kanssa on ongelmia tai sinulla on kysymyksiä voit soitta asiakaspalvelun numeroon 09-42550540 tai kirjoittaa heille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@omalaina.fi. Muistaa että asiakaspalvelu toimii arkisin kello 9-18. Mutta voit hakea lainan milloin tahansa.

On hyvä myös muistaa, että lainoja ei makseta tilille kello 23-7 välisenä aikana.

  • Kun hakemuslomake on täytetty, tarjotaan sinulle sopivia lainanantajia, joista voit valita lainan. Lisähakemuslomaketta ei tarvitse täyttää, kun tässä vaiheessa tietosi on jo välitetty valmiiksi luotonantajalle.
  • Kun olet valinnut sinulle parhaiten sopivan tarjouksen, voit odottaa lainasi saapuvan tilillesi välittömästi. Siirtoprosessi voi vaihdella pankkipalveluntarjoajasi mukaan. Tyypillisesti laina kuitenkin saa muutamassa minuutissa. Lainan saamiseen harvoin kuluu yli kolmea päivää.

Lainan määrä ja lainatyypit

Lainan määrä riippuu usein sinusta, lainanantajasta ja lainatyypistä. Omalaina.fi tarjoaa useita erilaisia pikalainoja ja kulutusluottoja kuten muut lainoja hakijoille 100 – 60000 € euron väliltä.

Omalaina.fi:n tarjova lainat ovat vakuudettomia. Tämä tarkoittaa, että lainanottaja ei tarvitse laittaa omaisuutta lainahakemuksensa tueksi. Kuitenkin jos sinulla on yhteishakija, voi se toimia eräänlaisena takuuna lainalle, joka voi vaikuttaa positiivisesti lainan maksimimäärään.

Vaikka lainoja myönnetään aina 60 000 euroon saakka, on hyvä muistaa, että lopullinen lainapäätös tehdään yksilöllisen taloustilanteen pohjalta.

Todella kohtuulliset korot Omalaina.fi:ssä

Omalaina.fi:n tarjoamien lainojen korot vaihtelevat  4.19 – 30.5 % välillä. Lainan korko riippuu lainan pituudesta ja lainamäärästä. Lopullinen korko esitetään lainatarjouksen yhteydessä, mutta voit etukäteen tutkia erilaisia yhdistelmiä helposti Omalaina.fi:n sivustolla olevan lainalaskurin kautta.

Omalaina.fi kautta löytyykin korkoja aina markkinoiden alapäästä yläpäähän saakka. Vertailu voikin säästää sinulta selvää rahaa.

Joustava laina-aika kaikille

Laina aika riippuu muutamista asioista. Esimerkiksi sinusta, lainanantajasta ja lainatyypistä. Omalaina.fi:n laina aika on tyypillisesti 12 – 240 kuukautta. Laina maksetaan takaisin ennalta sovituissa erissä kuukausittain. Takaisinmaksuaika riippuu henkilökohtaisesta sopimuksesta. Muista että laina-aika vaikuttaa myös lainan korkoon.

Omalaina tarjoaakin ison lainasummaskaalan lisäksi paljon joustavuutta laina-aikojensa kanssa.

Kuka voi hakea lainaa Omalaina.fi:n kautta?

Lyhyesti sanottuna Suomessa asuvat, täysi-ikäset ihmiset, joilla on säännölliset tulot. Omalaina.fi:n tarjoajien joukosta löytyykin helposti lainoja lähes kenelle tahansa.

Joitakin vaatimuksia, joita Omalaina.fi vaatii ovat:

1.Ikä:

Lainahakijan on oltava vähintään 18-vuotias.

2. Vakituinen asuinpaikka Suomessa:

Omlaina.fi on Suomessa perustettu ja toimiva yritys.  Hakemusta varten sinun täytyykin omata suomalainen osoite ja pankkitili.

3. Taloushistorian pitää olla kunnossa:

Lainan saamiseksi hakijalla täytyykin olla puhtaat luottotiedot, joka tarkoittaa, että rekisteristä ei saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä. Myöskin muutkin häiriöt taloushistoriassa voivat johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

4. Säännölliset tulot:

Jos sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, voit hakea lainaa, vaikka olisit opiskelija tai eläkeellä. Kun täytät hakemuksen kirjoita ja olet opiskelija tai eläkkeellä, kirjoita tämä ”työnantaja” kohtaan.

Omalaina.fi:n edut ja haidat

Seuraavassa on joitain huomautuksia Omalaina.fi:stä:


+ Hakija voi olla opiskelija tai eläkkeellä
+ Ei tarvitse vakuuksia lainan vuoksi
+ Kun olet täyttänyt kerran tiedot, voit hyväksyä lainatarjouksen suoraan.
+ Yli 300 000 tyytyväistä asiakasta Suomessa


– Ei ole 24/7 asiakaspalvelua
– Hieman korkeampi korkotaso
– Hieman raskaampi hakemuksen esitäyttö

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Kalevankatu 20
00100 HELSINKI
(ei asiakaspalvelua)

Asiakaspalvelu

09-42550540 (Arkisin klo 9 – 18)
asiakaspalvelu@omalaina.fi