Pikaluotto on sinulle, joka kaipaat joustavuutta lainasi kanssa. Lainat toimivat luottokortin kaltaisesti ja rahaa siirretään tilillesi pyynnöstä, ennalta sovittujen sääntöjen mukaisesti.

Näin sinun ei täydy stressata, kun rahan tarve yllättää.

Me olemme keränneet yhdelle sivustolle kaikki parhaat pikaluoton tarjoajat. Näin sinun on helppo vertailla ja löytää juuri sinulle sopiva pikaluotto.

Lue siis vinkit pikaluoton hakuun, ja löydä tarvitsemasi laina!

1

rahoitu logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.9 – 18.1 %
Korko

1000 – 60000 €
Lainamäärä

9.8
Loistava

2

lainakeraaja logo

12 – 240 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 30.2 %
Korko

100 – 60000 €
Lainamäärä

9.7
Loistava

Hae nyt!

3

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.5 – 20 %
Korko

2500 – 60000 €
Lainamäärä

9.5
Loistava

Hae nyt!

4

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.9 – 18.1 %
Korko

1000 – 60000 €
Lainamäärä

9.2
Loistava

Hae nyt!

5

12 – 240 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 30.2 %
Korko

100 – 60000 €
Lainamäärä

9.0
Loistava

Hae nyt!

6

my-lender logo

12 – 144 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 30.5 %
Korko

2000 – 30000 €
Lainamäärä

8.8
Erittäin hyvä

Hae nyt!

2

omalaina logo

12 – 240 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 30.5 %
Korko

100 – 60000 €
Lainamäärä

8.8
Erittäin hyvä

8

taskulaina logo

2 – 4 kuukautta
Laina-aika

25.7 – 25.7 %
Korko

300 – 600 €
Lainamäärä

8.7
Erittäin hyvä

Hae nyt!

3

saldo logo

12 – 88 kuukautta
Laina-aika

10.6 – 28.3 %
Korko

300 – 10000 €
Lainamäärä

8.6
Erittäin hyvä

10

rahalaitos logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.5 – 30.5 %
Korko

500 – 70000 €
Lainamäärä

8.5
Erittäin hyvä

Hae nyt!

11

freedom_fi logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.99 – 38 %
Korko

1000 – 60000 €
Lainamäärä

8.2
Erittäin hyvä

Hae nyt!

4

12 – 44 kuukautta
Laina-aika

26.4 – 26.4 %
Korko

100 – 5000 €
Lainamäärä

8.0
Hyvä

5

zmarta logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.99 – 38 %
Korko

1000 – 60000 €
Lainamäärä

7.9
Hyvä

6

ferratum logo

12 – 120 kuukautta
Laina-aika

9.95 – 16.20 %
Korko

3000 – 30000 €
Lainamäärä

7.7
Hyvä

14

arkadia-rahoitus logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.90 – 38 %
Korko

2000 – 70000 €
Lainamäärä

7.8
Hyvä

Hae nyt!

7

lainasto logo

4 kuukautta
Laina-aika

19.9 – 27.92 %
Korko

100 – 600 €
Lainamäärä

7.6
Hyvä

8

24 – 72 kuukautta
Laina-aika

4.19 – 38 %
Korko

4000 – 20000 €
Lainamäärä

7.5
Hyvä

Joustava pikaluotto joka tarpeeseen

Pikaluotto on joustava luotto, joka on tyypillisesti lyhytaikainen ja vakuudeton. Pikaluoton hakuprosessi on todella nopea ja helppo. Koko hakuprosessi voidaan hoitaa täysin netissä luotonantajan verkkosivuston kautta, älypuhelinsovelluksista tai tekstiviestin välityksellä.

Pikaluottoa kutsutaan usein myös pikavipiksi tai kulutusluotoiksi. Kuitenkin pikaluotot ovat yleensä pienempiä lainoja kuin kulutusluotot. Tyypillisesti niiden suuruus vaihtelee 100 ja 1000 euron välillä. Jos olet kiinnostunut ottamaan korkeamman lainan, kannattaa tarkistaa myös muun tyyppisiä joustavia lainoja.

Pikaluottojen hakeminen kestää muutamia minuutteja ja laina siirretään tilillesi lähes välittömästi. Pikaluoton takaisinmaksuaika voi vaihdella kuukaudesta vuoteen. Lainaa ottaessa sovitaan takaisinmaksusuunnitelma, missä tarkennetaan yksittäisen lainan tarkemmat ehdot.

Lyhyesti sanottuna pikaluotto on:

– Pienlaina, jonka ehdot sovitaan lainantarjoajan ja ottajan välillä

– Niitä on helppo hakea netistä, älypuhelinsovelluksista tai tekstiviestillä

– Laina siirretään heti tilillesi

-Tyypillisesti vakuudeton

Markkinoilla on monia lainanantajia. Kun haluat löytää parhaan tarjouksen alhaisimmalla korolla, Finguru auttaa sinua vertaamaan lainanantajien tarjouksia.

Miksi ottaa pikaluotto netistä?

Saattaa olla monia syitä, miksi tarvitset lainaa nopeasti. Ehkä haluat ostaa kodinkoneita tai asuntosi tarvitsee kiireellisen remontin. Syitä miksi ottaa pikaluotto netistä on useita. Pikaluotto kuitenkin tarjoaa nopean ratkaisun taloudellisiin tarpeisiisi.

Kun päätät ottaa lainaa netistä, voit hakea ja saada lainaa muutamassa minuutissa. Pikaluotto on suosikkilainatyyppi monille suomalaisille, koska sen ottaminen on yksinkertaista ja sen ehdot usein joustavat

Yksi syy, joka tekee pikaluotosta houkuttelevan ihmisille, on se että heidän ei tarvitse mennä toimistoon hakemusta varten. Hakuprosessi tapahtuu täysin netin kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse olla kasvotusten lainanantajan kanssa saadaksesi laadukasta palvelua ja sopivan korkoista lainaa.

Toinen pikaluoton positiivinen piirre on, että hakemukseen tarvittavat asiakirjat ovat vähäiset. Eli, sinun ei tarvitse kerätä useita asiakirjoja hakemusta varten. Sen sijaan hakemukseen tarvitaan yleensä helposti saatavissa olevia perusasiakirjoja, kuten henkilökortin.

Yksi pikaluoton tärkeimmistä eroista verrattuna perinteiseen lainaan on, että pikaluoton saaminen ei vaadi vakuuksia, takuuta tai säästöjä, eikä sen käyttöä ole rajattu.

Tässä on joitain syitä, miksi voit harkita pikaluottoa:

1) Tarvitset rahaa nopeasti

2) Haluat mieluummin tehdä pikalainanhakemuksen netissä

3) Osaat tehdä hyvän rahoitussuunnitelman lainasi takaisin maksamiseksi

Joten, jos olet valmis ottamaan pikaluottoa netistä, sinun tarvitsee vain verrata erilaisia lainanantajia. Paras tarjous löytyy vertaamalla mahdollisimman monta erilaista tarjousta. Finguru auttaa löytämään parhaan lainatarjouksen juuri sinulle!l

Mihin ja miten pikaluottoa voi käyttää?

Toisin kuin jotkut lainat, pikalainoja ei ole tarkoitettu tiettyyn tarkoitukseen. Jotkut lainat, esimerkiksi asuntolaina on tarkoitettu talon ostamiseen, etkä voi käyttää tämän tyyppistä lainaa muihin kohteisiin.

Kuinka haluat käyttää pikaluoton, riippuu täysin sinusta. Ei ole rajoituksia sen suhteen miten voit käyttää pikaluottoa. Lainan käyttämiseen on rajattomasti vaihtoehtoja. Tietysti ottamasi lainan määrä voi rajoittaa käytettävissä olevia vaihtoehtoja.

Pikaluottoa voidaan käyttää matkakuluihin, muuttokustannuksiin, terveyteen liittyviin kuluihin ja moniin muihin kuluihin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että korko nostaa lainan kokonaishintaa. Siksi sinun on harkittava, voitko maksaa lainasi takaisin vaivatta myöhemmin.

Kun olet tehnyt hakemuksesi ja tulos on myönteinen, laina siirretään tilillesi. Lainoja ei koskaan maksetaan käteisenä. Sinulla on oltava suomalainen pankkitili, jolla laina voidaan siirtää. Kun laina on pankkitililläsi, miten haluat käyttää sen, on sinun päätös.

Tässä on joitain yleisiä asioita, joihin ihmiset käyttävät pikaluottoa:

  1. Kodinkone. Kun imuri on rikki, elämä voi olla vaikeaa.
  2. Matkakulut. Jokainen tarvitsee muutaman aurinkoisen päivän talvikuukausina.
  3. Muuttokulut. Löysitkö unelmien asuntosi? Pikaluotto voi auttaa sinua muuttokuluissa.
  4. Terveyskulut. Olipa edessä yllättävä hammaslääkäri tai eläinlääkäri visiitti, kun on edessä terveydellinen hätätilanne, on niiden maksu ratkaistu.

Lyhyesti sanottuna, pikaluotto on joustava laina, jota voit käyttää haluamallasi tavalla. Laina maksetaan pankkitilillesi. Se on erittäin nopea ratkaisu erittäin akuutteihin taloudellisiin tarpeisiisi. Finguru kerää parhaat mahdolliset lainamarkkinoiden tarjoukset ja helpottaa päätöksentekoa.

Miten voisin ottaa pikaluottoa?

Pikaluoton ottaminen on suhteellisen yksinkertainen ja nopea prosessi, joka tehdään täysin netin kautta. Perinteisiin pankkilainoihin verrattuna pikaluotto tarjoaa joitain etuja varsinkin ajankäytön ja yksinkertaisuuden suhteen.

Tässä on joitain kriteereitä pikaluottoon hakemiseen:

1) Olet 18-vuotias. Kuitenkin jotkut lainanantajat edellyttävät, että lainanottaja on vähintään 21 vuotta. Tarkista lainanantajan erityisvaatimukset.

2) Olet suomen kansalainen, tai sinulla on pitkäaikainen asuinpaikka Suomessa.

3) Sinulla on säännölliset tulot. Tämä voi olla palkka, tuki tai eläke.

4) Sinulla on suomalainen pankkitili. Lainoja ei makseta muille kuin lainanottajan tilille. Joten, sinulla on oltava käytössäsi suomalainen pankkitili, joka on nimelläsi.

Nämä ovat joitain peruskriteereitä, joita lähes kaikki lainanantajat vaativat. Muista kuitenkin, että vaatimukset voivat vaihdella lainanantajasta toiseen. Parasta on verrata eri tarjouksia Fingurulla ja tarkistaa parhaimpien lainatarjouksien mahdolliset erityisvaatimukset.

Pilaluoton ottaminen vaatii myös minimimäärän paperityötä. Yleensä vain asiakirjojen PDF-versiot vaaditaan hakemusta varten. Tässä on joitain dokumentteja, joita saatetaan tarvita lainaa haettaessa.

  • Suomalainen pankkitili ja IBAN numero. Pikaluottoa voi hakea vain omalle tilille.
  • Henkilötietosi (esim. Henkilökortti tai ajokortti)
  • Todisteen tuloistasi. Esimerkiksi kuvakaappauksen tilitiedoistasi, mistä näkyy eläke, opintotuki tai palkkasi.
  • Osoitetodistus

Vertaa eri pikaluotto tarjouksia Fingurun verkkosivustolla ja kerää kaikki tarvittavat asiakirjat hakemuksen varten. Kun sinulla on kaikki asiakirjat kunnossa, mahdollisuudet saada lainaa kasvavaa.

Pikaluotto heti tilillesi

Yksi syy miksi ihmiset mieluummin hakevat pikaluottoa kuin perinteisiä lainoja on se, että pikaluoton laina tulee tilillesi erittäin nopeasti. Yleensä nettilainat ovat nopein ja yksinkertaisin tapa ottaa lainaa. Pikaluotto ei ole poikkeus siitä.

Aivan kuten hakuprosessi, tulee myös päätös nopeasti. Tämän jälkeen rahan siirto tilillesi kestää yleensä vain muutamia minuutteja. Jotkut tekijät voivat kuitenkin vaikuttaa lainan nopeuteen. Esimerkiksi, kun haet lainaa lainanantajan työaikana, hakemuksesi käsitellään todennäköisesti nopeasti.

Jos haet lainaa lainanantajan työajan ulkopuolella, hakemuksesi käsitellään usein vasta seuraavana työpäivänä. Myös viikonloput voi vaikuttaa lainan saamisen nopeuteen. Lainanantajan lisäksi pankin lainansiirto voi viedä muutaman tunnin.

Kun haet pikaluottoa lainanantajan työaikana, hakemus käsitellään melkein välittömästi ja laina siirretään tilillesi muutamassa minuutissa.

On myös hyvä muistaa, että lainsäädännöllisistä syistä lainaa ei siirretä tilillesi kello 23-7 välisenä aikana.

Fingurun tavoitteena on lyhentää lainanhakua ja päätöksentekoprosessia. Jos etsit nopeinta vaihtoehtoa saada lainaa, tervetuloa Fingurun palveluiden pariin. Vertaa eri lainanantajien tarjouksia ja valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva laina muutamassa sekunnissa.

Miksi kannattaa vertailla erilaisia pikaluottotarjouksia Fingurulla?

Vuoden 2000 alussa nettilainat alkoivat tulla saataville Suomessa. Samalla kun netti -ja mobiililaitteet olivat tulleet laajalti kaikkien saataville, on myös joustava netissä toimiva lainaliiketoiminta kasvanut. Nykyään markkinoilla on kymmeniä lainanantajia, jotka tarjoavat useita erilaisia lainoja.

Fingurulla syntyi visio auttaa ihmisiä, jotka päättävät ottaa verkkolainoja, mutta eivät tiedä mistä aloittaa. Oikean lainavaihtoehdon valitseminen tarpeisiisi voi olla ylivoimaista. Paras tapa löytää paras tarjous on verrata mahdollisimman monta lainatarjousta.

Kun vertailet erilaisia lainatarjouksia, löydät alhaisimmat korot, parhaat paluumaksuaikataulut. Lainanantajien vaatimukset saattavat vaihdella. Kun vertaat eri lainanantajia, löydät nopeasti profiiliasi vastaavaan tarjoajan.

Eri lainatarjousten vertailu on ilmaista ja kestää vain hetken. Se onkin vähiten aikaa vievä tapa löytää parhaat pikaluotto tarjoukset.

Mitkä ovat pikaluoton edut ja haitat?

Markkinoilla on paljon lainatarjouksia, ja voi olla vaikeaa päättää, mikä lainan laina on paras tarpeisiisi. Lainojen etujen ja haittojen ymmärtäminen on välttämätöntä lainapäätöksissä. Tässä on joitain pikaluottojen etuja ja haittoja.

Pikaluottojen edut

+ Se on nopea tapa saada lainaa.

+ Turvallinen ja täysin verkossa toimiva palvelu. Sinun ei tarvitse mennä pankkiin tai olla kasvokkain yhteydessä lainanantajaan.

+ Voit verrata eri lainanantajia helposti ja ilmaiseksi.

+ Saat lainan tilillesi muutamassa minuutissa.

+ Saa lainaa melkein aina ilman vakuuksia.

+ Vähemmän paperityötä.

+ Voit käyttää sitä mihin tahansa. Ei rajoituksia lainan käytölle.

Pikaluotto haitat

– Ne eivät sovellu isoihin ostoksiin kuten asunnon ostoon

– Pikaluoton korot ovat usein korkeammat kuin perinteisten pankkilainojen.

– Jotkut ihmiset saattavat tuntea olonsa turvallisemmaksi ottaa kasvotusten yhteyttä lainanantajaan.

Lainan enimmäismäärä

Markkinoilla on olemassa erityyppisiä lainoja, jotka tarjoavat erilaisia lainamääriä. Esimerkiksi kulutusluotto valitaan usein suuremmille summille. Kun taas pikaluotto ja pikavippi soveltuvat parhaiten pienille lainoille.

Pikaluotto voi olla niin pieni kuin 100 euroa. Jokaisella lainanantajalla on kuitenkin erilaisia lainanmäärien rajoja. Vaikka pikaluotto on yleensä pieni, myös ne voivat olla suurempia lainanantajasta riippuen.

Tärkeää on muistaa, että kaikentyyppisten lainojen mukana tulee myös vastuu niiden takaisin maksusta. Isommankin lainan hakeminen voi tuntua erittäin helpolta, ja voit hakea enemmän kuin mitä tarvitset. On kuitenkin hyvä muistaa, että suurempi laina tarkoittaa myös yleensä suurempaa lainan kokonaishintaa.

On suositeltavaa olla ottamatta määrää, joka aiheuttaa stressiä tulevaisuudessa, joten takaisinmaksusuunnitelma kannattaa tehdä etukäteen. Pikaluotto voi olla hieno ratkaisu nopeaan taloudelliseen tarpeeseen, mutta voi olla myös taakka, jos sinulla on vaikeuksia maksaa se takaisin.

Tee aina realistinen takaisinmaksusuunnitelma. Ota huomioon kuukausitulosi ja peruskulut. Muista, että epäonnistuminen takaisinmaksussa voi aiheuttaa sinulle ylimääräisiä maksuja.

Mitä minun pitää huomioida, kun otan pikaluoton?

Pikaluoton hakeminen on erittäin yksinkertaista ja kestää vain muutaman minuutin. Mutta jos haluat varmistaa, että saat lainan, sinun on huomioitava muutama asia. Tässä on joitain vinkkejä varmistaaksesi, että saat lainan heti:

1) Vertaa eri lainoja

Lainojen vertaaminen auttaa sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon. Löydätkin helposti lainan jolla on alhaiset maksut ja korot.

2) Valmista kaikki tarvittavat asiakirjat hakemusta varten

Pikaluotto hakemus vaatii yleensä muutaman perusasiakirjan. Sinun on todistettava joitain asioita, kuten henkilöllisyytesi, osoitteesi ja tulosi. Tarkista kaikki lainanantajan vaatimukset ja toimita ne kaikki lainanantajalle netinvälityksellä.

3) Onko sinulla suomalainen pankkitili omalla nimelläsi?

Jos sinulla ei ole pankkitiliä, et voi myöskään saada lainaa. Hakemuksesi hylätään, jos haet lainaa jonkun muun tilille (kuten ystäväsi, perheenjäsenesi puolisosi tili) tai ilman tilitietoja.

4) Tee palautusmaksusuunnitelma

Suurin osa lainanantajista antaa sinulle mahdollisuuden laatia oma takaisinmaksusuunnitelmasi. Tämä joustavuus antaa sinulle hyvän mahdollisuuden tehdä suunnitelma mikä ottaa huomioon kuukausittaiset tulosi ja menosi.

5) Lue lainasopimus huolellisesti

On todella tärkeää ymmärtää lainasopimus hyvin. Varmista, että ymmärrät kaiken lainasopimuksesta. Jos sinusta tuntuu, että jotkut asiat eivät ole selkeitä, kysy lainanantajalta tai netistä tarkennusta.

6) Tarkista aiempien asiakkaiden palautteet

Jos haluat, voit tarkistaa palautteen, jonka edelliset asiakkaat ovat antaneet lainanantajalle. Tämä saattaa antaa sinulle turvallisemman tunteen lainaa ottaessa.

Pikaluoton takaisinmaksuprosessi

Aivan kuten jokaisella muullakin lainalla on myös pikaluotta maksettava takaisin. Koska pikaluottoa on niin helppo hakea, saattaa olla helppo unohtaa, että myös pikaluotto on maksettava takaisin korkoineen ja kuluineen.

Suurin osa lainanantajista on riittävän joustavia antamaan sinulle mahdollisuuden suunnitella oma palautusmaksuaikataulusi. Tämä varmistaa, että teet realistisen palautusmaksuaikataulun, jota ei täydy jälkikäteen muunnella. Sitä varten kannattaa miettiä muutamia seikkoja kuten, kuinka paljon kuukausitulosi on? Kuinka paljon sinulla on pakollisia menoja? Kuinka paljon voit maksaa lainasta joka kuukausi?

Lainat maksetaan kuukausittain lainanantajalle. Kuukausimaksuihin lisätään korko. Joten loppumaksu on korkeampi kuin alun perin otettu laina. Se riippuu sinusta, kuinka kauan haluat maksaa lainaa takaisin. Se voi olla muutaman kuukauden tai muutaman vuoden ajan.

Myös lainojen takaisinmaksuaika vaikuttaa lopulliseen hintaan. Jotkut lainanottajat saattavat haluta maksaa lainansa takaisin ennakoitua aikaisemmin. Tämä ei ole aina vaihtoehto, mutta jotkut lainanantajat voivat hyväksyä ennakkomaksun lisämaksulla. Jos sinulla on mahdollisuus maksaa ennenaikaisesti, kysy lainanantajalta, jos se on mahdollista jo sopimuksen tekemisen yhteydessä.

Pikaluotto pähkinänkuoressa

Pikaluotto on lyhytaikainen ja yleensä vakuudeton joustava laina. Pikaluottoa myös kutsutaan pikavipiksi tai pienlainaksi. Pikaluotto on hieman erilainen, kuin perinteinen pankkilaina tai luottokortti.

Tyypillisesti pikaluotoissa on hieman korkeammat korot, mutta nopeasti takaisin maksettuna, eivät korot ehdi vaikuttaa sen hintaan paljoa.

Pikaluottojen hakemusprosessi on todella helppo ja sen voi tehdä täysin netissä. Yleensä lainaa saa tilille heti tai muutaman tunnin päästä hakemuksesta.

Usein kysytyt kysymykset pikaluotosta

1. Kuinka nopeasti saan pikaluottoa tililleni?

Tyypillisesti lana siirretään melkein heti tilillesi. Mutta aika vaihtelee lainaajien välillä. Pisimmillään lainan saanti voi kestää jopa pari päivää.Lainaa ei myöskään lain mukaan saa siirtää lainanottajan tilille kello 23-7 välisenä aikana.

2. Keneltä pikaluottoa kannattaa ottaa?

Tähän ei ole yhtä oikea vastausta. Kuitenkin yleensä oleellisinta on löytää laina, jolla on alhaisin korko, sopiva takaisinmaksuaikataulu ja alhaiset tai olemattomat lisämaksut. Paras tapa löytää pikaluotto onkin vertailemalla eri tarjoajia Fingurun sivustolla.

3. Mitä pikaluoton summia on tarjolla?

Lainasummat vaihtelevat satojen ja tuhansien euron välillä. Lainan maksimimäärä riippuu tuloistasi ja palvelun tarjoajasta.

4.Voinko hakea pikaluottoa, jos olen eläkeläinen?

Pikaluottoa voi hakea, vaikka olisitkin pienituloinen työntekijä, opiskelija tai eläkkeellä olevat. Tärkeämpää lainan hakemista varten on vakaat tulot kun niiden määrä.

5.Voinko käyttää pikaluottoa asunnon/auton ostamisessa? Tarvitsenko vakuuksia lainan hakemukseen?

Pikaluotot ovat yleensä pientä ja lyhytkestoista luottoa. Jos sinulla on aikeissa ostaa asunto, kannattaa lainaa hakea pankista. Yleensä voit hakea pikaluottoa ilman vakuuksia tai takaajaa, mikä tekeekin lainan hakemisesta vaivatonta.

6.Mikä lainan korko on? Paljonko pikaluoton korko on?

Lainan korko tarkoittaa, maksu mitä maksat lainan tarjoajalle. Koron määrä vaihtelee, ja riippuu takaisinmaksuaikataulusta, sinun tuloistasi, siitä onko lainalla vakuuksia ja lainan tarjoajasta.  Yleensä pikaluottojen vuosikorot kuitenkin ovat noin 20 – 30%.

Korot vaihtelevat tarjoaja kohtaisesti ja parhaan koron löydät vertailemalla Fingurun sivustolta.

Kuinka pikaluotto eroaa perinteisestä pankkilainasta?

Pikaluotto on tyypillisesti pientä ja lyhytaikaista luottoa. Pikaluotto myös tarkoittaa yleisesti kaikkia nopeasti ja sähköisesti tarjottavia lainoja kuin pikavippi ja pienlaina. Yksi pikaluoton erityispiirteistä on, että sen hakemusprosessi on todella helppo ja nopea.

Perinteisen pankkilainahakemuksen tekeminen pankissa voi viedä päiviä. Perinteisiin lainoihin tarvitaan yleensä enemmän paperityötä kuin pikaluoton hakemiseen. Pankkilainat tarjoavat yleensä matalampia korkoja kuin nettilainat, koska ne myönnetään vakuutta vastaan tai takaajan turvaamina.