rahoitu logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.9 – 18.1 %
Korko

1000 – 60000 €
Lainamäärä

9.8
Loistava

Korko ja kustannukset
5/5
Web and Functionality
4.6/5
Tuki ja palvelu
5/5
Joustavuus ja ehdot
4.6/5
Välisumma luokitus
4.7/5
rahoitu

Rahoitu.fi – Nopeasti lainaa

Rahoitu.fi on nopea, turvallinen ja maksuton suomalainen rahoitusyritys, jonka takana on Helsinkiläinen Salus Group. 

Heidän palvelunsa ovat täysin ilmaisia ja lainahakemuksen tekeminen onnistuu helposti. Tämä auttaakin myös hakemuksen oikein täyttämistä, mikä taas parantaa lainansaannin todennäköisyyksiä. Ei olekaan ihme, että Rahoitu.fi:n suosio on kasvussa. Mutta syitä tähän löytyy myös lisää, kuten listaamme.

Pähkinänkuoressa

Rahoitu.fi tarjoaa lainoja 1000-60000 euron välillä. Takaisinmaksuaika vaihtelee sopimuksen mukaisesti vuoden ja 15 vuoden välillä.

Rahoitu.fi tarjoaa erittäin nopeaa palvelua ja on aktiivinen vastaamaan asiakkaittensa palautteeseen. Itseasiakaspalvelu toimii myös hyvin normaalien toimistotuntien aikana. Tämä tarkoittaakin sitä, että aina, kun sinulla on kysymyksiä tai ongelmia voit helposti ottaa yhteyttä asiakastukeen ja löytää toimivan ratkaisun. Asiakaspalvelu onkin tärkeä tekijä, kun lainan ottaminen toimii kokonaan netin välityksellä ja on tärkeä osa lainantarjoajan valintaa.

Rahoitu.fi on osoittautunut turvallisuutensa vuosien varrella. He työskentelevät finanssivalvonnan hyväksymien yritysten kanssa ja sen palvelut ovat myös hyvin asiakkaiden testaamia. Rahoitu.fi onkin saanut paljon palautetta asiakkailta, jotka ovat muihin lainayhtiöihin verrattuna yleisesti positiivisia.

Rahoitu.fi tarjoaa pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja. Kaikki yhtiön tarjoamat lainat ovat myös vakuudettomia.

Miten lainaa haetaan Rahoitu.fi:stä?

On olemassa satoja lainaajia ja erilaisia ​​lainoja mistä valita. Se voi olla hämmentävää lainanottajalle. Rahoitu.fi pyrkii kuitenkin tekemään lainaprosessin mahdollisimman helpoksi. Verrattuna joihinkin kilpailijoihin, sivusto toimii helposti ja prosessi hoituu suoraviivaisesti.

Tarkemmin otettuna lainan ottaminen Rahoitu.fi -palvelun kautta toimii seuraavasti:

  1. Sinun on päätettävä lainan määrä, mitä haluat hakea. Muista, että sinulle ei välttämättä lainata pyytämääsi summaa, vaan tulosi ja menosi vaikuttavat tähän.

Rahoitu.fi tarjoaa helppokäyttöisen laskimen ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita lainan ottamisesta. Laskin on helppo löytää ja se sijaitseekin heti ensimmäisenä heidän verkkosivuillaan. Sen käyttäminen on myös helppoa:

Aseta haluamasi summa ja laina-aika, jonka jälkeen näet minkälaista korkoa ja kuukausierää se tarkoittaisi. Rahoitu.fi tarjoaa erilaisia lainoja 1000 – 60000 € välillä. Takaisinmaksuaika taas vaihtelee vuoden ja 15 vuoden välillä.

  1. Lainahakemuslomakkeen täyttö. Rahoitu.fi: n hakulomake on helppolukuinen ja sen täyttö kestää vain muutaman minuutin. Jos täytön kanssa kuitenkin on ongelmia voit soitta asiakaspalvelun numeroon 03 – 4109 2000 tai kirjoita heille sähköpostia osoitteeseen info@rahoitu.fi
  2. Kun olet lähettänyt hakemuslomakkeen, näet sivulta eri tarjouksilla. Valitse sopiva tarjous tarpeisiisi.
  3. Tämän jälkeen lainahakemus joko hyväksytään, jolloin rahat saapuvat tilille nopeasti, tai hakemus hylätään. Yleensä rahat siirtyvät tilille minuuteissa, mutta riippuen palvelun tarjoajista, tässä voi kestää myös tovi pidempään. Jos hakemuksesi hylätään, on ongelmana usein vajaat tiedot hakemuksessa.

Lainan määrä ja tyypit

Lainan määrä riippuu usein sinusta ja lainatyypistä. Rahous.fi tarjoaa erilaisia lainoja hakijoille 1000 – 60000 € euron väliltä.

Rahoitu.fi:n vahva puoli on sen hyvät kulutusluotto vaihtoehdot. Se on nimensä mukaisesti tarkoitettu kuluttamiseen, eli sen saa käyttää juuri niin kuin haluaa. Sen hakemiseen ei myöskään tarvitse vakuuksia. Hakijan ei siis tarvitse sitoa omaisuus vakuudeksi tai pyytää takausta lainan saamiseksi.

Lainan vertaaminen on niin ikään helppoa.

Kohtuulliset korot

Lainan korko, on maksu mitä maksat lainan tarjoajalle. Korko kulut voi muuttaa lainasta lainaan. Koron määrä vaihtelee, ja riippuu takaisinmaksuaikataulusta, sinun tuloistasi, siitä onko lainalla vakuuksia ja lainan tarjoajasta.

Rahoitu.fi:n tarjoava lainojen korot vaihtelevat 4,9 – 18,1% välillä. Muita vakuudettomia lainoja voit vertailla myös helposti Fingurulla.

Joustava laina-aika kaikille

Laina aika riippuu sinusta, laina-antajasta ja lainatyypistä. Laina aika on tyypillisesti 12 – 180 kuuta. Laina maksetaan takaisin ennalta sovituissa erissä kuukausittain. Takaisinmaksuaika riippuu lainan suuruudesta ja henkilökohtaisesta sopimuksesta.

Rahoitu.fi tarjoaa lainan takaisinmaksuaikaa aina 15 vuoteen saakka.

Lainaa hakiessa on aina hyvä, muistaa, että pidempi laina-aika kasvattaa myös lainan kokonaishintaa. Tärkeintä lainaa ottaessa on kuitenkin, että kuukausierä on suhteutettu muihin tuloihin ja menoihin. Näin lainan takaisinmaksun kanssa ei tule ongelmia.

Kuka voi hakea lainaa Rahoitu.fi:n kautta?

Tärkeimmät asiat ensin. Rahoitu.fi:n kautta lainaa hakevan täytyy täyttää muutamia ehtoja. Näiden täyttäminen ei takaa myönteistä lainapäätöstä. Kuitenkin näiden ehtojen täyttäminen on minimivaatimus lainan saamiseksi.

Joitakin vaatimuksia, joita Rahoitu.fi vaatii ovat:

1. Ikä:

Jotta voit hakea lainaa tämän palveluntarjoajan kautta, sinun on oltava vähintään 20-vuotias. Vaikka henkilö, joka on 18, on lain mukaan aikuinen, eivät he voi hakea lainaa Rahoitu.fi -palvelun kautta.

2. Vakituinen asuinpaikka Suomessa:

Rahoitus.fi on Suomessa kehitetty ja toimiva yritys. Niinpä sen asiakkaidenkin täytyy olla suomessa asuvia. Hakemusta varten sinun täytyykin omata suomalainen osoite.

3. Asiakirjat:

Lainan hakemista varten tarvitset myös suomalaiset asiakirjat. Tämä yleisesti ottaen tarkoittaa, joko suomalaista henkilökorttia tai passia. Myös pitkäaikainen asumislupa kelpaa lainanhakemiseen.

4. Puhtaat luottotiedot:

Yleinen käytäntö markkinoilla on tarkistaa lainanhakijan luottotiedot ja näin tekee myös Rahoitu.fi. Lainan saamiseksi hakijalla täytyykin olla puhtaat luottotiedot, joka tarkoittaa, että rekisteristä ei saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä.

5. Säännölliset tulot:

Säännölliset tulot ovat yksi keino varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin. Ja tätä tietoa myös vaaditaan lainan hakemiseksi. Se minimoi sekä lainanottajan, että lainanantajan riskejä. Lainan ottamiseksi, pitääkin todistaa kuukausitulot ja kerrata pakolliset menot. Näin arvioidaan, kuinka suureen lainaan olet oikeutettu.

Kuukausitulosi määrä ei ole este lainan saamiseksi. Mutta, kuukausitulojen puutetta yleisesti ottaen pidetään maksukyvyttömyytenä ja esteenä. Kuitenkin myös pieni palkka tai eläke on säännöllinen kuukausitulo.

Rahoitu.fi:n edut ja haidat

Seuraavassa on joitain huomautuksia Rahoitu.fi:stä:

+ Pikainen ja laadukas asiakaspalvelu

+ Helposti navigoitava verkkosivusto

+ Kymmeniä positiivisia palautteita entisiltä lainanottajilta, palautteisiin on myös vastattu aktiivisesti

+ Korkeat ja joustavat lainavaihtoehdot

– 20-vuoden minimi-ikä

Kokonaisuutena Rahoitu.fi onkin laadukas lainantarjoaja, jolta löytyy joustavasti vaihtoehtoja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Rahoitu.fi on täysin ilmainen ja suomalainen palvelu lainanottajille. He ovat olleet markkinoilla tarpeeksi kauan todistamaan itseään luotettavaksi ja ammattimaiseksi toimijaksi.

On hyvä muistaa, että paras tapa löytää paras laina, joka sopii juuri sinulle, on vertailla mahdollisimman monta lainaa!

Yhteystiedot

Rahoitu.fi
osoite: Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki
Y-tunnus: 2765805-6
sähkposti: info@rahoitu.fi

puhelinnumero: 03-41092000