saldo logo

12 – 88 kuukautta
Laina-aika

10.6 – 28.3 %
Korko

300 – 10000 €
Lainamäärä

8.6
Erittäin hyvä

Korko ja kustannukset
5/5
Web and Functionality
4.6/5
Tuki ja palvelu
5/5
Joustavuus ja ehdot
4.6/5
Välisumma luokitus
4.7/5
saldo

Saldo – Pientä pikalainaa helposti tilille

Saldo tarjoaa kolmea eri lainatyyppiä SaldoLimiittiä, SaldoLainaa ja autolainoja. Ruusuja Saldolle voi erityisesti antaa nopeudesta. Tämän lisäksi niin kokeilukerrallan kuin asiakaspalvelukokemuksien pohjalta voidaan sanoa, että itse lainaprosessin tekeminen on helppoa. Saldo sopiikin erityisesti pienempää lainaa tarvitseville, sillä lainasummissa se jää useiden kilpailijoittensa varjoon.

Pähkinänkuoressa

Saldo tarjoaa kolmea eri lainatyyppiä, SaldoLimiittiä, SaldoLainaa ja autolainoja. SaldoLimiitti on pieni pikavipin tyyppinen laina, joka lähtee 300 eurosta.

Kun taas SaldoLainaa voi nostaa 1000 eurosta aina 10 000 euroon. Tämä on toki moniin pikalainatarpeisiin nähden riittävä summa, mutta tällä hetkellä markkinoilta löytyy kulutusluottoja aina 60 000 euroon sakka. Ja yleisemminkin 30 000 euroon saakka. Autolainaa Saldolta saa nostettua 12 000 euroon saakka.

Lainan takaisinmaksuajan voi sopia joustavasti. Takaisinmaksua voikin venyttää 88 kuukauteen saakka.

Kuitenkin jos lainan takaisinmaksusuunnitelmaa alkaa muokkaamaan, nousee lainan kulut nopeasti. Saldolta ei nimittäin löydy esimerkiksi ilmaista lyhennysvapaata kuukautta.

Kuitenkin Saldon kovin valttikortti on sen nopeus. Saldosta lainan hakeminen on nmittäin todella suoraviivaista ja helppoa, kunhan nettitunnukset ovat lähellä. Lainaa saa myös heti tilille, etkä joudu odottelemaan. Salso sopiikin erityisen hyvin heille, jotka kaipaavat nopeasti pienempää lainaa.

Miten lainaa haetaan Saldosta?

Lainan hakeminen Saldosta on erittäin helppoa ja nopeaa. Yksi sen suurimmista eduista on, että sinun ei täydy kirjautua palveluun lainatarjouksen hakemiseksi.

Useat tarjoajat vaativat rekisteröitymistä palveluihinsa, ennen kun lainatarjousta voi hakea. Tämä on aikaa vievää, ja kaiken lisäksi tuhlausta, jos lainatarjous ei miellytä. Saldolla homma toimiikin toisin päin, eli lainatarjouksen voi hakea heti helposti ja vasta jos tämä miellyttää niin kirjautua palveluun.

Palveluun kirjautuminen niin ikään on helppoa. Sinun ei täydy luoda profiilia eikä rekisteröityä. Sen sijaan riittää, kunhan sinulta löytyy pankkitunnukset. Näillä tunnistautuminen ja lainatarjouksen hyväksyminen onnistuu vaivatta ja nopeasti.

Lainaa hakiessa sinun täytyy siis vain seurata seuraavat helpot askeleet:

1.     Aseta haluamasi lainasumma ja takaisinmaksu aika. Laskuri antaa sinulle nopeasti tarjouksen, josta voit helposti nähdä lainan korot ja kuukausierät.

2.     Jos tarjous miellyttää, voit kirjautua palveluun pankkitunnuksilla hyväksyäksesi tarjouksen.

3.     Tämän jälkeen laina siirretään tilillesi minuuteissa.

 Jos sinulla ilmenee lainan hakemisessa ongelmia, niin lue artikkelin lopusta säännöt lainanhakemiseen ja vinkkejä onnistuneen hakemuksen tekemiseen.

 

Saldo onkin kerännyt kiitosta sen selkeästä ja nopeasta lainanhakuprosessista. Sen yleisen helppouden lisäksi hyvä bonus on, että palveluun ei täydy luoda tiliä etukäteen. Näin et joudu käyttämään aikaa turhaan, ellet halua ottaa lainaa Saldon tarjoamilla ehdoilla.

Lainan määrä ja tyypit

Kuten jo aikaisemminkin mainittu, Saldo tarjoaa kolmea eri lainaa. SaldoLimiitti on pieni pikavippiä, muistuttava laina. Sen maksuaika on lyhyempi ja SaldoLimiitin alla voit hakea pientä lainaa aina 300 eurosta ylöspäin.

Keskikaliiberin lainojaan yhtiö kutsuu SaldoLainaksi, näitä se myöntää aina 10 000 euroon saakka. Osa asiakkaista on kuitenkin huomauttanut, että Saldo on konservatiivinen lainantarjoaja, elikkä se ei aina suostu tarjoamaan suurempia lainoja. Tämä laina toki riittää jo moneen, mutta kilpailijoihin verrattuna, 10 000 euron laina on vielä suhteellisen pieni.

Saldo tarjoaa myös autolainoja aina 12 000 euroon saakka.

Yrityslainaa Saldo taas tarjoaa 50 000 euroon saakka.

 

Saldo tarjoaa myös yhdistelmälainoja. Tämä tarkoittaa, että Saldo voi yhdistää olemassa olevasi lainat yhdeksi lainaksi, jonka korko on usein halvempi ja sen käsittely helpompaa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos omaat entuudestaan useita lainoja.

Korot riippuvat lainatyypistä

Lainan korot vaihtelevat riippuen lainan tyypistä ja takaisinmaksuajasta. Korko on maksu mitä maksat saadaksesi lainattua rahaa käyttöön.

Saldon korot ovat kohtuullisia ottaen huomioon, että se on pieniin lainoihin erikoistuva yritys. Pienlainojen korot nimittäin tuppaavat myös olemaan korkeampia. Saldon lainat ovat kuitenkin keskikastista.

Yksi miinus on, että Saldo ei tarjoa ilmaista lyhennysvapaata kuukautta. Tämä on erityisen hyvä, jos sinulle tulee yllättäviä kuluja ja haluaisit jättää yhden kuukauden vähentämättä. Saldon tapauksessa, lyhennysvapaasta kuukaudesta täytyy kuitenkin maksaa maksu. Tämä maksu toki ei ole suuri, eikä ongelma lainkaan, jos lainan maksaa ajallaan.

Sopivat laina-ajat ja nopea käsittely

Saldo antaa sinun kokeilla laskurillaan, erilaisia yhdistelmiä haluamallesi lainoille. Pidempää lainaa saa usein alemmalla korolla, ja sama logiikka toimii toiseenkin suuntaan. Laskurista näet helposti kuinka suuri kuukausierä tulisi maksettavaksi. Laina-aikaakin tärkeämpää on, että kuukausierän maksaminen ei tuota kohtuuttomia ongelmia, vaikka vastaan tulisi yllättäviä kuluja.

 

Saldo tarjoaa joustavaa laina-aikaa aina 88 kuukauteen saakka, joka tarkoittaa hieman yli 7 vuoden lainan takaisinmaksua. Ottaen huomioon, että Saldo ei myönnä suuria lainoja, tämä on suhteellisen antelias takaisinmaksu aikataulu.

Kuka voi hakea lainaa Saldon kautta?

Saldolla ei ole erikoisvaatimuksia lainanhakemiseen. Sen sijaan yleensä riittää, kun täytät perusehdot. On kuitenkin hyvä, huomioida, että tämä ei aina riitä, vaan lainatarjouksen antamisesta päättää yhtiö aina yksilökohtaisesti.

Kuitenkin jos täytät seuraavat ehdot, voit todennäköisesti hakea lainaa Saldosta.

  1. Ikä:

Saldo on yksi niistä tarjoajista, joka myöntää lainaa heti 18-vuotta täyttäneille. Yhä useampi tarjoaja vaatii 20-vuoden ikää, joten tämä on mukava etu nuorille lainanhakijoille.

  1. Asuinpaikka ja tili Suomessa:

Saldo myöntää lainaa vain suomessa asuville. Tämän lisäksi tarvitset suomalaisen tilin, jolla kirjautua palveluun ja jolle laina siirretään.

  1. Henkilöllisyystodistus:

Saldon tapauksessa, ei sinun tarvitse skannailla asiakirjoja. Sen sijaan kaikki hoituu helposti nettipankin tunnistautumisella. Tämän pohjalta Saldo tarkistaakin sinun muut tiedot kuten…

  1. …Luottotietosi

Pankkikirjautumisesi pohjalta, Saldo pystyy myös tarkistamaan luottotietosi. Tämä toimii automaattisesti ja nopeasti, eikä aiheuta asiakkaalle vaivaa.

Kuitenkin on tärkeää, että luottotietosi ovat kunnossa. Jos sinulta löytyy maksuhäiriömerkintöjä tai muita epäselvyyksiä talouspuolelta, lainahakemuksesi todennäköisesti hylätään.

Saldon plussat ja miinukset

Saldo on erinomainen lainantarjoaja pieneen rahan tarpeeseen:

+ Erittäin helppo hakemus

+ Ei täydy kirjautua palveluun saadaksesi lainatarjouksen

+ Kaikki toimii näppärästi pankkitunnuksilla

– Ei ilmaista lyhennysvapaata kuukautta

– Ei suuria lainasummia yksityisille

Kokonaisuutena Saldo on erinomainen lainantarjoaja, jota on helppo suositella. 

Yhteystiedot

Saldo Finance Oyj

Juhana Herttuan puistokatu 3, 20200 TURKU

Puhelin 06000 55000

Sähköposti asiakaspalvelu@saldo.com

 

Y-tunnus 2360614-4