Vertaile lainoja verkossa ja hae lainaa helposti Fingurulla

Finguru on maksuton suomalainen lainojen vertailupalvelu. Sivustolla on mahdollista verrata lainantarjoajat helposti ja näin säästää rahaa koroissa ja kuissa.

Visiomme on auttaa sinua tekemään fiksuin päätös lainan ottamisen kanssa. Laina voi nimittäin olla tehokas tapa saada taloudellista apua tarpeeseen, mutta uskomme, että sitä varten kuluttajalla pitää olla tarjolla parasta tietoa. Sen takia yritämme myös kertoa lainojen eroista, niitä koskevista laeista ja miten niistä voi hyötyä eniten. Olemme myös keränneet paljon lainoihin liittyvää tietoa ja vinkkejä aina lainan ottamisesta takaisinmaksuun.

Me haluamme auttaa sinua hyötymään lainastasi mahdollisimman paljon. Tämä tarkoittaa sen, että haluamme auttaa sinua varmistamaan, että olet tyytyväinen ottamaasi lainaan. Sen takaisinmaksuihin, muihin kuluihin ja että se sopii yhteen muiden taloudellisten vastuiden kanssa.

Finguru kerää eri lainanantajat yhdelle sivustolle puolestasi, tämä tekeekin vertailusta helppoa ja tehokasta. Tarjoamme myös tietoja, vinkkejä ja muita hyödyllisiä artikkeleita lainoista ja finansseista.

Haluatko löytää parhaan lainan itsellesi? Valitse, kuinka paljon haluat lainata, kuinka kauan haluat maksaa sitä takaisin, ja me autamme sinua löytämään parhaat ehdot ja korot sinun tilanteesi!

Annamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä älykkäämpiä päätöksiä, jotka parantavat heidän henkilökohtaista talouttaan. Pyrimme tarjoamaan tätä palvelua ennen kaikkea tarjoamalla lainojen vertailuja ja perusteellista tietoa lainoista.

Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info@finguru.fi

Miten me autamme sinulle?

Kokoamme tietoa ja autamme lainojen vertailussa

Olemme lainojen vertailuyritys. Keräämme tietoa parhaista lainanantajista tämän hetken markkinoilla, niiden joukosta löydät suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä. Näin voimme taata, että sivustoltamme löytyy globaalisti kilpailukykyisiä lainatarjouksia.

Tarjoamme kaikki tietokannassamme olevat tiedot ilman maksua, jotta voit vertailla markkinoiden parhaita lainavaihtoehtoja. Vertaa haluamasi laina helposti parhaisiin tarjouksiin ja pienimpiin korkoihin

Annamme tietoa, vinkkejä ja muita hyödyllisiä neuvoja lainanottoon

Sen lisäksi, että keräämme tietoa lainanantajista ja vertailemme heitä, tarjoamme myös blogiartikkeleita lainoista. Artikkelimme ovat ammattimaisten talousgurujemme selkokielisesti kirjoittamia, jotta ymmärrät helposti, miten lainat toimivat. Pyrimme tarjoamaan parasta neuvontaa pikalainoista ja auttamaan sinua navigoimaan myös laajemmin rahoitusmaailmassa.

Miksi on hyvä idea hakea lainaa netistä helposti?

Pienlainat ovat suunniteltu auttamaan sinua nopeasti, kun tarvitset rahaa. On olemassa erityyppisiä pienlainoja, joita voit hakea lainaa netistä nopeasti.

Hakuprosessi on helppo eikä se kestä kuin muutaman minuutin. Finguru auttaa sinua vertaamaan markkinoiden parhaita lainoja ja erilaisia lainatarjouksia.

Keräsimme joitain yleisiä syitä, miksi ihmiset haluavat hakea lainaa netistä.

  1. Se on kätevää ja nopeaa. Lainahakemuksen tekeminen on erittäin helppo prosessi. Hakemuksen lisäksi myös lainan siirto tilille vie vain muutamia minuutteja. Joten kun haluat rahaa tilillesi nopeasti, kannattaa laina hakea netistä.
  1. Sinulla on vapaus tehdä oma palautusmaksuaikataulusi. Tämä on erittäin tärkeä asia, koska se antaa sinulle joustavuuden takaisinmaksuun budjettisi mukaisesti. Voit ottaa huomioon muut menot ja tulosi kehittäessäsi maksuaikataulua.
  1. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa, kun haet lainaa netistä. Tämä on yksi suurimmista syistä valita pienlainantarjoaja netistä. Monet perinteiset lainat vaativat nimittäin vakuuksia mitä voi olla vaikea löytää. Pikalainan saamiseksi sen sijaan riittää yleensä säännölliset tulot.
  1. Yksi suurista syistä, miksi ihmiset haluavat hakea lainoja netistä, on se, että sinun ei tarvitse mennä toimistoon ja olla kasvokkain yhteydessä lainan antajaan kanssa. Hakemus tehdään täysin netissä. Tämä tarkoittaa, että voit hakea lainoja missä tahansa milloin tahansa, kunhan sinulla on netti yhteys.