zmarta logo

12 – 180 kuukautta
Laina-aika

4.99 – 38 %
Korko

1000 – 60000 €
Lainamäärä

7.9
Hyvä

Korko ja kustannukset
5/5
Web and Functionality
4.6/5
Tuki ja palvelu
5/5
Joustavuus ja ehdot
4.6/5
Välisumma luokitus
4.7/5
zmarta

Zmarta – Vertaile kaikki lainat helposti ja säästä rahaa

Zmarta vertailee näppärästi kaikki tämän hetken tärkeimmät pienlainan myöntäjät. Sen vertailuun kuuluu 25 pankkia. Näiden mukana on myös isoja tekijöitä.

Zmarta poikkeaakin valtavirrasta siinä, että se vertailuttaa poikkeuksellisen paljon lainantarjoajia. Kun mukana on myös isoja pankkeja, voitkin olla luottavaisin mielin, että löydät varmasti markkinoiden halvimmat lainat.

Sen vahvuuksiin kuuluu laajan vertailun lisäksi, myös laaja skaala lainoja.

Pähkinänkuoressa

Zmarta vertailuttaa sinulle laajasti erilaiset pikalainat. Tarvitsitpa pientä pikavippiä tai isoa kulutusluottoa Zmartan sivuilta löydät kaikkien tarjoajien parhaat tarjoukset.

Skaala on tosiaan suuri, mutta aivan pieniä lainoja Zmarta ei vertailuta. Minimisumma onkin 1000 euroa ja maksimisumma netistä haettaville lainoille huima 60 000 euroa. Tähän toki vaikuttaa useat eri tekijät, kuten tulosi ja menosi.

Lainan takaisinmaksun suhteen Zmarta niin ikään pystyy vertailuttamaan laajaa skaalaa aina vuodesta 15 vuoteen saakka. Käyttämällä yhtiön lainalaskuria saatkin helposti kaiken oleellisen tiedon lainasummista, laina-ajoista ja kuukausieristä. Takaisinmaksuaika sovitaan aina lopullisen lainantarjoajan kanssa, mutta vertailemalla on helppo löytää parhaat hinnat jo ennen kuin sitoutuu mihinkään.

Zmarta poikkeaa muista lainan vertailutussivustoista sillä, että se vertailuttaa myös sähkösopimuksia. Näin voitkin helposti samalla kun katsot uutta lainaa, löytää myös halvemman sähkösopimuksen.

Miten lainaa haetaan Zmartasta?

suosituimmista lainanvertailusivustosta, ja homma toimiikin kuin junan vessa. Kun tiedot on syötetty järjestelmään ei kestä kuin hetki kun saat kaikki sinun tilanteeseesi sopivat lainat.

Lainan vertailutusta varten sinun pitää kirjautua järjestelmän käyttäjäksi. Tässä on puolensa. Toisaalta jos et löydä sopivaa lainaa, on profiilin luomiseen käytetty aika mennyt hukkaan. Kuitenkin jos löydät sopivan lainan, voit hakea sitä helposti. Myös kun olet kerran sen tehnyt niin voit hakea lainaa Zmartan kautta jatkossakin helposti.

Kun haluat hakea lainaa Zmartan kautta ei sinun täydy kuin seurata seuraavia askelia:

  1. Kirjaudu palveluun ja tunnistaudu pankkitunnuksillasi
  2. Täytä kaikki tarvittavat tiedot. Näitä kenttiä on useita, mutta kaikki ne vaikuttavat lainan ominaisuuksiin. Ennen kaikkea, kun profiili on täytetty huolellisesti, on sinun mahdollista saada alhaisemman koron lainoja.
  3. Saat parhaat lainatarjoukset yli 25 toimijan joukosta.
  4. Jos löydät tarjousten joukosta itsellesi sopivan, voit valita itsellesi sopivan lainan ja hakea sitä suoraan. Sinun ei täydy täyttää uusia lomakkeita tai lisätietoja.
  5. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen tulevat rahat tilillesi kolmen päivän sisällä. Tämä kuitenkin riippuu pitkälti lopullisen lainan tarjoajasta, ja usein lainan saa tilille nopeamminkin, jopa minuuteissa.

Zmarta tekeekin kaiken kaikkiaan markkinoiden mahdollisesti huolellisinta vertailutyötä. Hakemukseen käytetty vaiva maksaakin itsensä takaisin parhaiden tarjouksien muodossa. Lainavertailusivustotkin kannattaa kuitenkin vertailuttaa ja siinä pääsetkin helposti alkuun Fingurun avulla.

Lainan määrä ja tyypit

Zmarta vertailuttaa kaikki lainat lähtien 1000 eurosta ylöspäin. Tämä tarkoittaa, että sen kautta voit vertailuttaa kaikkia vähän isompia lainoja, mutta aivan pieniä lainoja sen kautta ei löydy.

Sen kautta voi kuitenkin löytää lainoja aina 60 000 euroon saakka, eli se soveltuu hyvin suurempien lainojen ottoon. Eli tarvitsitpa kulutusluottoa, autolainaa tai rahaa mökin ostoon, Zmartan kautta voit hyvinkin löytää markkinoiden halvimman koron rahoitustarpeisiisi.

Sivustolta saatkin helposti vertailtua kaikki keskisuuret lainat.

Markkinoiden parhaita korkoja

Johtuen Zmartan laajasta yhteistyökumppanien kirjosta, tarjoaa Zamarta usein hyviä korkoja. Tosiasia on, että Zmarta tekee yhteistyötä monien markkinoilla vakiintuneiden pankkien kanssa.

Pankit tarjoavat tyypillisesti alhaisempia korkoja kuin muut lainantarjoaja. Zmartan yhteistyö pankkien kanssa takaa myös, että ne tarjoavat erittäin houkuttelevia lainakorkoja.

Laina-ajat ovat erittäin joustavia

Voit hakea lainaa Zmartalta jopa 15 vuodeksi! Se saattaa kuulostaa pitkältä, mutta lainasumma voi olla jopa 60 000 euroa, ja näin kuukausierä voi pysyä kohtuullisena. Useimmat suosivat pidempiä laina-aikoja, kun he hakevat korkeampaa lainaa.

Lainaa ottaessa kannattaakin, tarkkailla, että kuukausierän summa pysyy helposti maksettavana.

Kuka voi hakea lainaa heti Zmartan kautta?

1. Ikä :

Jos olet 20 tai yli, Zmartan kautta voit hakea lainaa helposti heti.

2. Asuinpaikka ja tili Suomessa :

Zmarta myöntää lainoja vain suomessa asuville. Tämän lisäksi tarvitset suomalaisen tilin, jolla kirjautua palveluun ja jolle laina siirretään.

3.Puhtaat luottotiedot :

Lyhyesti sanottuna et voi hakea Zmartasta lainaa, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. Jos sinulta löytyy puhtaat luottotiedot menee lainahakemus kuitenkin todennäköisesti helposti.

Zmarta.fi:n plussat ja miinukset

Zmarta on yksi suomen suosituimmista lainanvertailusivustoista ja sillä on tuhansia asiakkaita. Niistä suuri osa on myös tyytyväisiä ja myös meidän arvion pohjalta, Zmartaa on helppo suositella lainan vertailutukseen.

Vaikka se ei vertailutakkaan kaikista pienimpiä lainoja, on se erinomainen työkalu varsinkin isompien ja pidempiaikaisten pikalainojen hakemiseen.

Tässä on joitain Zmarta Suomen etuja ja haittoja, jotka kokosimme sinulle.

+ Erittäin huolellinen ja asiallinen asiakaspalvelu (myös live chätti)

+ Tekee yhteistyötä yli 25 pankin kanssa, joten voit olla vara, että saat markkinoiden parhaat korot (isot pankit kuten Santander ja Bigbank mukana)

+ Kymmeniä positiivisia palautteita entisiltä lainanottajilta, palautteisiin on myös vastattu aktiivisesti

+ Useita lainavaihtoehtoja

+ Trustpilotin mukaan 4,6 asiakas tyytyväisyys

Yhteystiedot

Zmarta Suomi

Y-tunnus: 2207313-9

Kaivokatu 8, 00100 Helsinki

Lainan asiakaspalvelun numero : 09 4241 4444 (Ma-to klo 8 – 18, pe 9 – 17 )

Sähkön asiakaspalvelun numero : 09 4241 4449

Yrityslainojen asiakaspalvelun numero : 09 4241 4410

Zmarta tarjoa live chatti palvelun maanantaista perjantaihin klo 9 – 15

info@zmarta.fi